Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.546
- 8.016
- 1.428
Ne yapıp edip kanat almazlarsa şampiyonlugu verirler umarim farkindalardir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri üstad y.k.uğurlu denen hakem müsvettesinden zaten nefret ediyordu. Kesin dayanamadı küfrü yapıştırdıhttps://www.gscimbom.com/members/banned/ arkadaşlar kalbimizdesiniz
Bugün ki futbol sonrası taraftarı iyice arkasına aldı uzun zaman sonra ilk defa 10 kişi oynarken maçı kazanabileceğimizi hissettim penaltı kaçtı gene umudumu kaybetmedim çünkü sahada ve kenarda o istek ve arzu yansıyordu 1-2 hata dışında da 10 kişi pozisyon vermedik buna rağmen hücumda baya baya iyi işler çıkardık. En son 10 kişi 2012-13 sezonunda böyle mücadele etmiştik.okan'ın bu maçtaki hırslı tavrını devam ettirmesi lazım. biraz hakemin etkisiyle oldu ama bunu sürdürmek fayda getirir.
ft'nin adı çıktığı için cezayı basıyorlardı ama okan'ın o anlamda sıkıntısı olmaz. yeni ft figürüne dönüşsün yavaş yavaş
Perşembe bitiyor.ne zaman bitiyo bu transfer dönemi
Insan insana benzer derler ya Allah 2. Trenti yaratmis
3 sezon daha var sözleşmesi böyle devam ederse devre arası veya sezon sonu iyi bir bonservise gider.Geçen seneyi sakatim diye oynamadan geçti. Gitmek istiyordu mansjeriyle baskıladi büyük ihtimal ondan kadro dışı kaldı. Kampa götürülmedi. Debois sakatlığınin hayra yorulmasi gereken en büyük neden. O süreçte oldu ne olduysa. Baktı ki bizimkiler göndermeyecek sözleşme süresince kalıp oynamayı seçti. Oyunculara güzel sözleşme yapılmasının en büyük işareti bu. Eğer 2. 2.5 kazansaydı boey Gs den, yatmayı tercih edebilirdi. Sözleşmesinin Gs yi yormamasinin sonucudur boey in geri dönmesi. Dik durabildik, keyfin bilir diyebildik. koymayacakti Gs ye o rakam.
Şimdi yapılması gereken sözleşmesi nedir bilmem ama azaldiysa zaman yeni sözleşme ve ciddi bir fesh bedeli koymak olur. Çok durmaz bu adam
GscimbomMobile
Fiziksel güç ve tempo kazanacaktır antrenmanları boşuna yapmıyorlar daha da üstüne koyar takımı yönetir.sergio geçen hafta fazla kendini yere bırakmıştı ve kızmıştım ama bu maçta cidden efsaneydi, verdiği ara paslar, devamlı takımı pozisyona sokma isteği. Zaten buna rağmen orta sahanın iyi olduğunu söylemiştim. Yersek bireysel de yeriz ama yine de en az yiyen olarak bitireceğimize inanıyorum. Sergio bu paslara devam eder Mertens de böyle oynarsa İcardi ile beraber en güzel koridor üçgeni kurmuş olacağız.
Kötü olanı Okan hoca keser oynattığı tüm takımlarda böyleydi acıması pek yok kanat transferi gelsin ona da sıra gelecekOkan hoca takımı gayet iyi oynatıyor, oyuna çok güzel hükmediyoruz takım olarak ama hücum oyuncularının 5 maçtır beceriksizlikleri canımıza tak ettirdi.
Kerem top kaybı makinası resmen, zar zor oyun kuruyoruz binbir emekle, topu thelikeli noktaya getiriyoruz beyefendi anında sıçıp sıvıyor.
Yunus her maç 3-4 kez net şut şansı yakalıyor, bir tanesini de at artık, çektiği cılız şutlar bıktırdı, bize tık tık atıyodu geçen sene
başka forumda yaşayamam
yunus aceleci davranıyor,gol gelince rahatlayacakOkan hoca takımı gayet iyi oynatıyor, oyuna çok güzel hükmediyoruz takım olarak ama hücum oyuncularının 5 maçtır beceriksizlikleri canımıza tak ettirdi.
Kerem top kaybı makinası resmen, zar zor oyun kuruyoruz binbir emekle, topu thelikeli noktaya getiriyoruz beyefendi anında sıçıp sıvıyor.
Yunus her maç 3-4 kez net şut şansı yakalıyor, bir tanesini de at artık, çektiği cılız şutlar bıktırdı, bize tık tık atıyodu geçen sene
onuncu haftaya kadar bekleyeceğimi söylemiştim. Yavaştan o verimi alıyoruz. Genelde takımlar o noktada artık hem oturur hem de daha net bize ne olup olmayacağını verir. O zaman fişek gibi olacağız, Allah'ın izniyle. İnanıyorum.Fiziksel güç ve tempo kazanacaktır antrenmanları boşuna yapmıyorlar daha da üstüne koyar takımı yönetir.