Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens konusu iyi açıldı renktaşlar. Adam sol kanat aslında biz 10 numara olarak Mertin'i çürütüyoruz bir tık. Kariyerinde de on numara olarak maçı çok çok az forvet arkası olarak oynadığı maçlardan dolayı 10 no sayılıyor. Bu kadar orta sahaya yardım ettirecek kadar işe gerek yok hücumda katkıyı alalım.

Depay'ı zamanındaki Sneijder transferi olarak görüyorum Sneijder araya girsin getirsin çözersek acayip seviye atlarız.

ysk.webp

gld.webp

Bu takım gelecek takviyelerle kısa zamanda zımba gibi olacak zımba birazcık sabır

yedekten girecek kaliteli gencler:hamza akman,baran aksaka ve emirhan kayardır.emre kılıncı da göndersek keşke.macta skoru alınca hamza,oliveira yokken baran aksaka ciddi düşünülmeli

Mertens in kaleye yakın oynaması mümkün değil artık Icardi geldiğine göre, illa orda oynayacak diye de bir şey yok ki onun orta sahaya gelip oyun kurulumuna katılması bize çok avantaj sağladı. Muhteşem futbolcu cidden çok kolay taşıyoruz topu onunla rakip kaleye.

Sol tarafı bu 2 gün içerisinde yenileyebilirsek eğer ben çok ciddi seri yapacağımızı düşünüyorum. Önemli bir şey var biz şu ana kadar oynadığımız tüm maçlarda rakibe üstünlük kurduk, Antalya Trabzon deplasmanları vardı bunun içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt