Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bugün daha net görülmüştür, kondisyonu iyi olduğu zaman bu ligin en iyi 8 numarası Sergio Oliviera’dır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem'in çıkması takımı çok iyi etkiledi. İleriye götürdüğümüz toplar duvardan seker gibi geri dönüyor Kerem oynadığında. Yine de Kerem'e çöp muamelesi yapmak yanlış bence. Öne geçtiğimiz maçlarda kontrada savunmada eksik rakiplere karşı ciddi fark yaratır.

kerem ekim ayından sonra düzelir,motora baglar.bu burda dursun.onun için çok iyi bi yıl

Torreira - Midsjo
Oliveria
Mertens/Icardi​
kaanla birlikte içerdeki maçlarda üçlüye dönebiliriz ve bence kesinlikle denenmesi gerekiyor.

mertens/icardi çift forvet yapıp 3 stoperi ortasaha çizgisine bastırabiliriz. torreirayıda stoperlerin önünde serbest kullanabiliriz.

duboisin tekniği yeterliyse sol kanat bekte içeri devrilebilir. ayrıca aanholtta kanat bek olarak çok daha iyi maçlar çıkaracaktır. bu performanslardan sonra boeyi kesmek çok zor.

Yanlız kimse konuşmamış yada ben denk gelmedim ama Sergio tam bir şef. Onlar nasıl şut babacım. En son böyle Sneijder şut çekiyordu.

Sneijder kalitesinde, Hamit sansinda (ya da sanssizlik diyelim :) )

Ancak en teknik oyuncumuz, Sneijder ve Selcuk'tan (prime) sonraki ayagina top yakisan bir oyuncumuz oldu. Nazar degmesin, gucleniyorda... Skor da yapsa acilacaktir.

Bu arada Torreira’nın kartı çıkarmasın diye hakemin elini tutmasına ne demeli?

Maçı izlerken kırmızı kartın dumuruyla tepki verememiştim ama tekrarda izleyince hayvan gibi güldüm :asd:

o da şaşırdı başta, bir de noo noooo diyordu galiba.
Az önce anneme bu pozisyonu anlatıyordumsdgdsfgds Sıfır şaka. :ROFLMAO:

Kerem'in çıkması takımı çok iyi etkiledi. İleriye götürdüğümüz toplar duvardan seker gibi geri dönüyor Kerem oynadığında. Yine de Kerem'e çöp muamelesi yapmak yanlış bence. Öne geçtiğimiz maçlarda kontrada savunmada eksik rakiplere karşı ciddi fark yaratır.
ilk yarida 18 top kaybetmis hali sahada olsa ensesine iki tane yapistirir kovarim bu kadar sisirme topcu gormedim neymis teklif gelecekmis gidecekmis kimse sana teklif yapmaz bencil ve futbolu bilmiyor bu kerem

bana kalırsa torreira'yı klasik pozisyonunun dışına çıkarmamalıyız
adam defansif orta saha. bunu bozmamak lazım
savunma önünde tek başına oynamalı

Beşiktaş balonu 10. haftadan sonra yavaşlayıp zamanla patlar. Bu kadar erken yükleme yapıp form tutma işini Ersun Yanal sürekli yapar, hızlı girer zamanla gittikçe düşerler.

Fatih hoca taktiksel olarak gençlerin gerisinde kaldı son yıllarda ama Okan hoca onun en önemli hocalık sırrını almış. Lige hep yavaş giriş yapar Fatih hoca, yüklemeler hep zayıftır, form durumu zamanla yükselir, 2. yarı başı ve sona doğru pik yapar. Okan hoca da Başakşehirde benzer şekilde götürmüştü işi şu anda da gidişat aynı şekilde. Kimi örnek aldığı belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt