Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.340
- 18.000
- 2.228
bugünkü oliveirayı kralı gelse kesemez bencemitşö ve torreira aynı anda oynarsa çok defansif olmaz mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugünkü oliveirayı kralı gelse kesemez bencemitşö ve torreira aynı anda oynarsa çok defansif olmaz mı
zaten başka top dağıtacak orta saha yok. direkt oynayacak. bugün ben de beğendim.bugünkü oliveirayı kralı gelse kesemez bence
Yalnız bugün daha net görülmüştür, kondisyonu iyi olduğu zaman bu ligin en iyi 8 numarası Sergio Oliviera’dır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaanla birlikte içerdeki maçlarda üçlüye dönebiliriz ve bence kesinlikle denenmesi gerekiyor.Torreira - Midsjo
Oliveria
Mertens/Icardi
Yanlız kimse konuşmamış yada ben denk gelmedim ama Sergio tam bir şef. Onlar nasıl şut babacım. En son böyle Sneijder şut çekiyordu.
Bu arada Torreira’nın kartı çıkarmasın diye hakemin elini tutmasına ne demeli?
Maçı izlerken kırmızı kartın dumuruyla tepki verememiştim ama tekrarda izleyince hayvan gibi güldüm![]()
ilk yarida 18 top kaybetmis hali sahada olsa ensesine iki tane yapistirir kovarim bu kadar sisirme topcu gormedim neymis teklif gelecekmis gidecekmis kimse sana teklif yapmaz bencil ve futbolu bilmiyor bu keremKerem'in çıkması takımı çok iyi etkiledi. İleriye götürdüğümüz toplar duvardan seker gibi geri dönüyor Kerem oynadığında. Yine de Kerem'e çöp muamelesi yapmak yanlış bence. Öne geçtiğimiz maçlarda kontrada savunmada eksik rakiplere karşı ciddi fark yaratır.
Al benden de o kadar. Bi garip oldu yüreğim. Sen başar hoca,ne olur sen başar diye haykirasım var.Okan'a bugünden sonra yorum yaparken iki kez düşünecem. Görüntü duygusala soktu beni. Okan ve oğluna bol şampiyonluk dolu ömür dilerim.
Topçuxtopçu
Son transfer saati 8 Eylul gecesi miydi?
napoli'deki son senesi böyle geçti sanırım mertens'in. ama bizde biraz lüks olabilir onu sonraya saklamak.Mertensi baslangictan kullanmasak o bolgeye biri gelse diri girecegi ikinci yarilarda agzina sicar ortaligin