Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaanı alana kadar emini değerlendirip parayı keşke başka yere harcasaydık
Duyumlar gelmeye başladı yav
Vurus aninda bir ayagi cizgideyse bu yeterli ki burada sag ayagi cozgide gozukuyor. Nizami gibi.Penaltinin tekrari gerekmiyor muydu bu arada? Topa vurulmadan kaleci cizginin onune cikti gibi geldi bana.
Edit: Simdi durdurarak izledim. Tam vurus aninda cikmis gibi. Ne dusunuyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 176891
Sol bek dubois oynasin sag bek boey, kaleye okan kanata yabanci transfer.10 numara mi? Sol bek yok mu? hmmm
Bence 10 numaraya ihtiyacimiz acil falan degil. Yani oraya transfer olmadan da gayet iyi kadro kurabiliriz.Sol bek dubois oynasin sag bek boey, kaleye okan kanata yabanci transfer.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir ayağı çizgide kalıyor vuruş anında problem yok. Bu şekilde çıkması kurallara uygun mu tam bilmiyorum acikcasiPenaltinin tekrari gerekmiyor muydu bu arada? Topa vurulmadan kaleci cizginin onune cikti gibi geldi bana.
Edit: Simdi durdurarak izledim. Tam vurus aninda cikmis gibi. Ne dusunuyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 176891
Duyumlar gelmeye başladı yav
Dün dellendi erden abi düzen böyle mi alın ulan hepsini demiştir.Günaydın beyler sanırım dursun başkanın salı günü bombalar patlicak sözü bugün gerceklesir. Bayrakları çıkarın ve asin
Bende çok beğendim soldan bi ara ileri çıkıp oliveraya kestiği orta harikuladeydioyun kurma yetenegi,hücuma olan katkısı ve agresifliği nedeniyle abdulkerim solbeke cekilebilir.hakan baltadan fazlası var onda
Boey ve Nelson tamamda. Berkan, taylan gibi adamların yerine adamlar alınmasaydi o enkaza mecburdul hâlâ. Savunmayın fatih Terim'i. Savunalacak hiç bir yeri yok.Fatih hoca enkaz bıraktı vs diyenler vardı sadece Nelsonla Boeyden çok rahat 30milyon para girecektir kasaya.Muhammedi vs saymıyorum daha.Keşke bu sene de potansiyelli oyuncu transferi yapsaydık 1-2 tane
Boey ve Nelson tamamda. Berkan, taylan gibi adamların yerine adamlar alınmasaydi o enkaza mecburdul hâlâ. Savunmayın fatih Terim'i. Savunalacak hiç bir yeri yok.
Sen şu qarı isteyen adam mısın yoksa renktaş?Evander, Depay, Icardi, Toure ve Kaan Ayhan ben okeyim