Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim bütçe vermedi adamın nasıl bir suçu var acaba :d Yıllık 1m euroya torreira vardı da o mu aldırmadı :d
Ya nasıl bütçe vermediler. Cicaldau, morutan gibi adamları bedava mi aldık. Takımın içine etti, icine. Hala imparator oley oley.

Fatih hoca enkaz bıraktı vs diyenler vardı sadece Nelsonla Boeyden çok rahat 30milyon para girecektir kasaya.Muhammedi vs saymıyorum daha.Keşke bu sene de potansiyelli oyuncu transferi yapsaydık 1-2 tane
Fatih Hoca enkaz bıraktı. Bak açık açık söylüyorum Fatih Terim bir enkaz bıraktı. Bizim taraftarımız bayılır bir oyuncuyu 3-5 maç ile dünyanın en iyisi ilan etmeye. Boey çok iyi oynadı. Boey'i bahsettiğin paralara satabilmemiz için bi kere bu performansı en az 1 sezon göstermesi lazım.
Nelson ise zaten potansiyeli olan bir oyuncuydu aldık güzel de oynuyor.
Muhammed'i kullanamadık kullanamıyoruz ve belli ki kullanamayacağız. İstediğiniz kadar sayın Fatih hocanın transfer ettiklerinden kar etme olasılığımız çok düşük.
Okan da Fatih hoca gibi ilerliyor. Evlatçılık genetik olarak devam ediyor. Etsin bakalım. Hayırlısı.

2 gün kalmis halen 3-4 eksik var takimda Ulan sjjsjs

loading.gif

Boey 1m Nelsson 7m Cicaldau 6m Morutan 4m Berkan 4m toplam 22m euro harcatmış sadece Nelsson çıkaracak zaten bu parayı?
Sadece 1 sezonluk transferler üzerinden mi değerlendircez Fatih Terim'in transferlerini?
Bu şuna benziyor takımın maçta yenilmiştir ama "abi son 10 dk ne futbol oynadık ya yazık oldu"

Geçmişinde 22 lig şampiyonluğu bulunan Galatasaray, önümüzdeki sezonda 30 maçlık galibiyetle şampiyon olursa 198 milyon lira gelir elde edecek. Bu kazancın bugünkü döviz kuruyla karşılığı yaklaşık 10,8 milyon avro.

Böyle saçmalık mı olur.

Şampiyon olunca 10m veriyorsun , Tff harcama limitin sapma ile beraber 80m euro

Stadyum geliri , store geliri , forma reklam gelirleri vs toplasan 20-25m bandında olur.

30m - 35m üstü tamamen zarar yazıyor.

Yayın geliri en az 20-25m olması lazım çarkın dönmesi için

nasıl bütçe vermedi yahu 24-25m avro bonservise harcandı
Emrah siz bütçeyi hocaya verip transfer paralarını o mu yapıyor sanıyorsunuz gerçekten ? Pazarlıkları oyuncuların alacağı maaşları vs ? Ya arkadaş neden unutuyorsunuz siz gençleşme operasyonu çekilmedi mı bu takıma ? Hoca kariyerimi riske ederek kabul ettim demedi mi. Ya yapmayın arkadaş ayıptır günahtır.

Geçmişinde 22 lig şampiyonluğu bulunan Galatasaray, önümüzdeki sezonda 30 maçlık galibiyetle şampiyon olursa 198 milyon lira gelir elde edecek. Bu kazancın bugünkü döviz kuruyla karşılığı yaklaşık 10,8 milyon avro.

Böyle saçmalık mı olur.

Şampiyon olunca 10m veriyorsun , Tff harcama limitin sapma ile beraber 80m euro

Stadyum geliri , store geliri , forma reklam gelirleri vs toplasan 20-25m bandında olur.

30m - 35m üstü tamamen zarar yazıyor.

Yayın geliri en az 20-25m olması lazım çarkın dönmesi için
bu yüzden avrupa çok önemli

Emrah siz bütçeyi hocaya verip transfer paralarını o mu yapıyor sanıyorsunuz gerçekten ? Pazarlıkları oyuncuların alacağı maaşları vs ? Ya arkadaş neden unutuyorsunuz siz gençleşme operasyonu çekilmedi mı bu takıma ? Hoca kariyerimi riske ederek kabul ettim demedi mi. Ya yapmayın arkadaş ayıptır günahtır.
Sen gerçekten inanıyor musun takım başında Fatih Terim varken bi oyuncunun alınıp alınmaması konusunda diğerlerinin inatlaşabileceğini?

Genç alıyorsan eğer o genci yetiştirecek ekibin de olmalı. Diyetisyeninden fizyoterapistine, işinde yetkin yardımcıdan psikologa kadar genç yetiştirmek bir ekip işidir. 20-21 yaşında çocukları kendi yurtlarından alıp getirmek bu işin sadece başlangıç kısmıdır. Ama Fatih Hoca'nın özgüveni o kadar yüksek ki bir ekibe ihtiyacı olduğunu asla anlamıyor. "Morutan içine kapanık" E abi bunun çözümü adamı yedek kulübesine hapsetmek mi?
Evlatçılığından asla ödün vermedi. Vermeyecek de. Yarın takımın başına gelsin Taylan'ı ilk maçta 11 çıkarmazsa ben bişey bilmiyorum.

Alınan oyuncuların hepsi yatırım amaçlıydı 1 tane olmuş oyuncu alınmadı.
Bak yatırım transferi politikası doğruydu ama oyuncu tercihleri hatalıydı bu net. Sen yatırım transferi yapacaksan alt yapı eğitimini nereden aldığına göre yapacaksın.
Nelsson altyapısı sağlam, Boey, Rennes gibi avrupada altyapı konusunda ileride olan bir takımdan aldın.
Sen Cicaldau için o sene 6,5 verdin frankurt 7 ye Lindstörm, Wolfsburg 8 e Vranckx aldı

Transfer kadar tff ve hakem komitesine verilecek ayarı bekliyorum bugün. Ite köpeğe meydanın boş olmadığını anlatmamız lazım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt