Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu birakin da, dun ne top oynadik beee. ozlemisim takimi.
Sans bizden yana olsa 4-5 atmistik... GALATASARAY > ASK demek

Yunus kötü değil. Biraz pas hatası yaptı özellikle maçın sonlarında oda normal maç boyunca defansa ve orta sahaya sürekli yardım etti. 10 kişi oynuyosun son bölümlerde yorgunluktan paslarin şiddetini bile ayarlayamadi çocuk. Biraz son tercihlerini geliştirmesi lazım ve biraz şut çalışması lazım Adana'da yapıyodu bunları.
Asıl sorun Kerem. Takım 10 kişi kaldı Kerem çıktı yokluğu hiç hissedilmedi onuda geç takım daha iyi oynamaya başladı. Rezalet bişey bu. Bir insanda top kontrolü hiç mi olmaz ya. Cidden ilginç bir durum. Bir diğer sorunda Anhold ile Abdülkerim arasında hiç uyum yok. Boey solda kesinlikle denenmeli. Olurda tutarsa harika bişey olur.

Takim soyle cikiyor sahaya:

10 kisi + Kerem

sanki iki ayri bir ekip var. Bu Kerem umarim toparlanir yoksa yedege cekilirse formayi zor gorur, ben boyle topun icine eden bir hucum oyuncusu hatirlamiyorum artik ne yapar bilmiyorum ama top kontrolu, first touch , pas verme gibi ozellikleri gelistirmesi gerek.
kerem konusunda gsc yönetiminin tutumu ne şu an ?

üyelerin tepkilerini izleyip ona göre mi karar alınacak

Yunus iyi de bize sağlı sollu yapıştıran çocuk daha kaleye giden düz şut cekemedi arkadaş bir basiretsizlik var açılması lazım

Kanat transferi gerekiyor ama bence Barış Alper'in de oynama potansiyeli var.
Bence ondan hiçbir şey olmaz maalesef çok düz oyuncu he belki Sinan Gümüş gibi sonradan girip bir iki maç iş yapar onu bile becerse kafi ama onunla başladığımız bir maçta bir verim alacağımızı hiç sanmıyorum

Barış Alperin de pas vermeyi öğrenmesi lazım Dakika olmuş 90+ kaleye uzaktan şut atma kardeşim. Bizim kanatlarin hepsi içe kat eden adamlar. Orta açmayı içeri kesmeyi bilen adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt