Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize maestro lazım.. herkes kafasına göre oynayamamalı..

Müsterih olalım cumaya kadar transferler biter..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Abi çok iyiydik ya.. Allah nazar degdirmesin. Tek bir konuda fikrinizi merak ediyorum,

Çok fazla top kaybı ve hatalı pas veriyoruz , tek 1 futbolcu da değil, ileride takım halinde çok hatalı pas veriyoruz. Bunun sebebi ne olabilir ? Heyecan mı, kondisyon eksikliği mi , oyun formatında dolayı mi , yetenek eksikliği mi...?

Dün Samsunspor maçına gittim. Sol açıkta Fofana oynuyor.. tam bize lazım olan futbolcu tipi..

Abi çok iyiydik ya.. Allah nazar degdirmesin. Tek bir konuda fikrinizi merak ediyorum,

Çok fazla top kaybı ve hatalı pas veriyoruz , tek 1 futbolcu da değil, ileride takım halinde çok hatalı pas veriyoruz. Bunun sebebi ne olabilir ? Heyecan mı, kondisyon eksikliği mi , oyun formatında dolayı mi , yetenek eksikliği mi...?
Evet dün bitiriş paslarında ekstra kötüydük. Ben çözüm bulunacağını, takımın birbirine daha alışacağını düşünüyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Herhangi bir yerli alsalar da olur. Mertens solda oynar en kötü.
Mertens orda da oynayabilir ama bence yaşı gereği ortada oynayıp hücumu yönetmesi ve ceza sahasına daha fazla girmesi lazım. Boey gibi rakip sağ beki yatırıp kaldıracak bir sol kanat lazım

Bamba Dieng nasıl olur? Bir kulübe 10 milyona transferi son anda iptal olmuştu. Daha aşağı bırakmazlar mı

5 dk bakınca gereksiz top tutup kaybediyorsunuz :D
Kerem Aktürkoğlu 2021.jpg

Troyes'in İsveç Ligi'nden aldığı kanat oyuncusu da fırsat transferiydi.Ucuza almışlar diyolar..

Mertens orda da oynayabilir ama bence yaşı gereği ortada oynayıp hücumu yönetmesi ve ceza sahasına daha fazla girmesi lazım. Boey gibi rakip sağ beki yatırıp kaldıracak bir sol kanat lazım
Bence de lazım ama Kerem yerine top kaybetmeyen herhangi biri olsa bile oyun çağ atlayacak.

Dün ilk yarıda kontraya çıkıyoruz dedigim anda basit bir topu bile kontrol edemeyip bütün savunmanın yerleşmesine sebep oldu.

Ben Kerem'i severim. Geçen seneki takımda açık ara en iyi oyunculardan biriydi ama takıma kalite takviyesi yapılınca o da bu kalitenin altında olduğunu gösteriyor. Iyi bir yedek olur. Sonradan oyuna girip fayda saglayabilir.
aslında büyük liglerden teklif bekliyordu gelmeyince baya bir moralman düştü sanırım

Kerem'in sıkıntısı sürekli kendi skor üretmek istiyor.

Topla görünmem lazım düşüncesine kapılmış şu an.

Bundan kurtulması lazım.

Kerem topla ne kadar az oynar, ne kadar çok hızlı hucüm olursa o kadar iyi.

Derdi istatistik ise eğer

60+ dakikalarda ilk oyuncu olarak oyuna dahil olup, seti daha iyi oynayıp skoru almışken oyuna girse daha çok açık alan bulup fişi çekebilir.

Böyle kullanılmayı kabul ederse 11 oynadığı maçlara göre daha çok istatistik yapar 10 gol 5 asist tarzı bir şey beklerim.

Ama ben yıldızıydım dediği sürece bu takımın 2002-2006 arası Hasan Şaş gibi Avrupa'ya gidecektim ah modunda takılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt