Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mertensin masaya yumruğunu vurup kazanılan bütün penaltıların başına geçmesi gerekiyor.

ya koskoca dries mertens var takımda. dayılar amcalar skor yapacak diye topun başına geçiyorlar "
Penaltıcı Sergio olmalıdır

Redmond kim ya. 10 yıldır Premier League izliyor forum bir kere önerilmedi bile düzgün.

Kupa maçlarında Alt küme takımlara istastistik kasan biridir Allah bilir.

Belki de çalınmadığı daha iyi oldu. Erkenden öne geçsek skoru korumak için geriye yaslanıp son dk golünü biz yiyip beraberlikle ayrılabilir miydik diye düşündüm bugün.
Hakem olacak şahıs kesin penaltı uydururdu antep lehine. Maça adam size kazandırmayacağım kafasıyla çıkmış ben bu kadar tek taraflı maç yöneten hakem hiç görmemiştim.

Thorgan Hazard falan konuşulmaya başlandı, bu sene en çok sevineceğim transfer olabilir kendisi. İşin hücum kısmını geçtim savunma kısmında bile faydası dokunur. 5li orta sahanın solunda oynamışlığı bile vardır.

muslera
nelson kaan bardakci
boey torerey oliveyra dubios
yunus mertens
icardi

Barış Alperi sol beke koyacaksın tazi gibi koşsun ordan oraya. Böyle beyinsiz oyuncuya hiç tahammülüm yok arkadaş. Allah sana hayvan gibi fizik vermiş azıcık git bulmaca çöz puzzle yap da düşünce gücünü geliştir. Allah aşkına maç 2 -1 , 10 kişisin 4 e 3 gelmişsin, maçı koparacaksin kafası yerden kalkmıyor topu çekmeye çalışıyor hala. Delirdim ekranda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt