Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
james rodriguez haberi yalan.isim ögrenemediler,twitterdan gördüklerini yazıyolar

Jamesi de küçümsemeyin bu kadar bu lig de hangi yıldızlar yeniden hayat buldu. James hem hazırlayıcı hem de golcü kanat ta oynar. Diğer kanat ta yunus var zaten . James de daha teknik kontrollü kanat olur. Attırır golleri icardiye. Kerem ,Yunus iki genç hızlı adam varda ne oldu 5 haftadır.
james de sağa yakın oynuyor genelde kanat oynadığı zaman ama en ideal yeri 10 no tabi

Baron canlı yayında birazdan

belki linç yiyeceğim ama zaten maliyetini karşılayabileceğimizi düşünmediğim James'in burada ki atmosferle birlikte taraftarında etkisiyle uzun zaman hafızalardan silinemeyecek bir performans gösterebileceğini düşünüyorum ben, olumlu anlamda tabi :D

Transfer donemini cuma gecesine kadar uzatirlar

Anadolunun cogu takimi ek sure ister

Futbol öyle bir oyun değil dostum. O Traore yokları oynadı geçen sezon kapalı savunmalara karşı. Biri de bize karşıydı zaten.

35 senedir bu ligi izliyorum dostum burası üst düzey 5 ligden biri değil bu adam bu ligi dağıtır.neyse gelmiyorsa boşa konuşmayalım gelirse tartışırız ciddi bir kaynak yok galiba.

james'i alıp 10 numaraya koyacaksak 35'lik mertens'i kanada koyup depar atmasını mı bekleyeceğiz

Ali Koç: "Şu an yeri değil ama açıklamak zorundayım: Bu sezonunun sonunu getirmemiz mümkün gözükmüyor. Hepimizin nefesi önümüzdeki aylarda kesilecek."
(Maddiyat)

keita kewell arda turandan ne günlere düştük yarabbim:crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt