Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
dönüp dolaşıp norveç'ten bir arap mı aldık kanat olarak
inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum
Montasser Lahtimi uzuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dönüp dolaşıp norveç'ten bir arap mı aldık kanat olarak
inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum
goygoy yapalımSenin acacagina kefilsen
Ali ile goygoya girisebilirim yoksa uyuyacagim
kulislerde emre'nin birkaç konuyu nöbetle birleştirme girişimleri son anda engellenmiş bilgisi dolaşıyormsjlara abanma vakti
Maliyetleri makul oldugu surece genc oyunculardan zarar gelmez. Sahraoui hakkinda bir scout sayfasi 2 yildir oyuncuyu takip ediyor ve ovuyor. Biraz Emre Mor gibi topla fazla oynamayi seven bir oyuncuymus. Gelip hemen 11’de oynamaz ama sonradan oyuna girip kapali defansa karsi kilidi acabilir. Adam eksiltme ve dribbling konusunda biraz Boufal’a benzettim.potansiyel u21 transferlerimiz için yorumun?
Kardes en iyisi sen beni blokla bende seni bloklayim.S.D. Campos'u diyor. Espri yapmistir ya da senin gibi okudugunu anlamiyodur![]()
Satasmak icin degil takilmak icin demistim pardon. Kimseyi bloklamam sozkonusu degildirKardes en iyisi sen beni blokla bende seni bloklayim.
Reco kaç nöbettir kapıda yatıyorum sal bana lütfennöbeti acacak isim belli oldu rutbesi yüksek bayagı