Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şakadır bu. başka açıklaması yok. aylardır forumda orta saha diye bekledik. ceyhun gülselam gibi bi adam bu ya. tamam yedek alındı. midşö yerine alındı ama bize 11 oynayacak akıp gidecek adam lazımdı. en önemli yer halledilmedi. dönemi böyle kapatmak psikolojik olarak olumsuz etkileyecek taraftarı. bu da takıma yansıyacak. koskoca dünyada 22-26 yaş arası dinamik bir adam bulamadık öyle mi.. çok yazık.

Simanski için 3 ün 5 in hesabını yaptılar 32 yaşında soru işareti bile olmayan kötü bir oyuncuya 3.5 m maaş 3 yıl sözleşme veriyorlar.
İşte böyle vurun abi vurun. Konuşun doğruları. Biz kimsenin biatcisi değiliz. Ahmet gider Mehmet gelir bu kulüp 118 yildir ayakta kimse kendini vazgeçilmez sanmasın

Yazik valla yazik. Bütün sinerjiyi vs bitirdiler. Saglam bi 8 numara cekip önümüze bakacaktik.

Burada yangını ateşlemeye çalışan arkadaşlara günler önce Erden Timur’a güvenin dediğim için şahsım adına özür dilerim hakkınızı helal edin haklıymışsınız..
Canın sağolsun sen haklı ben haklı mevzusu değil. Burada yangın yapanlarda haksız çıkabilirdi ama sonuç olarak bir tedirginlik vardı insanların kızdığı konu Temmuz ortası getirilebilecek adam son gün fırsat diye getiriyorlar.

Okan hocada istifa etsin şampiyonlar liginden gelecek gelir transfere gidecek diyordu, 3,5 milyon euro mu geldi? Beklentimizi niye yükselttiniz.

Bu arada Vecino'ya kötü mesaj veya kötü ortam yaratmak yanlış. Adamın suçu ne? Bizimkiler teklif yapmış o da kabul etmiş. Artık yarın Galatasaray'ın oyuncusu olacak. Rotasyon oyuncusundan fazlası olmaz . Kim istediyse onu eleştirirsin bizim eksiğimiz aylardır belliydi, bunu göremeyen yöneticiler yarın kötü performans olunca sahada, şapkasını öne koyacak.

sakat ndombeleye 15 verılseydı elde kalsaydı iyimiydi

herşeyde bir hayır vardır

elde bi tek ndombili kalmıstı

Opsiyonlu kiralık denenebilirdi ,illa çat diye 15 vermemize gerek yoktu. Zaten kadroda düşünmüyorlar, maaşından kurtulmak istiyorlar gayette kabul edilirdi.

32 yaşında 3,5m€ artı 2 küsür maaş verirsen bunun hiçbir geri dönüşü olmaz sana, kime satıcaz mesela sezon sonu? Oliviera’yı satabildikmi mesela ki 30 yaşında adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz bu transfer döneminde bize ne yaşattınız ya yazıklar olsun. Biz her başarılı olduğumuz sezon sonrası bunu yaşamak zorunda mıyız?

Hoca 100 kez Rashica dedi almadılar, Yunus kalsın dedi yapamadılar, Berkan kalsın dedi yapamadılar... Ben transferleri hocaya göre yaptığımızı düşünmüyorum.
Berkan i gönderen bu sayfadaki bazı üyelerin bakış açısı ve kirici kelimeleri gibi davranışlar cümleler. Ben gitmesine hak veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt