Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk defa forumda kimse erden timuru savunmuyor. Demekki bu oyuncu baya baya kötü sanirim

Tam bir Abdürrahim Albayrak transferi. Ne eksik, ne fazla. 3 ay bekleyip şu herifi transfer etmeyi ben taraftar olarak sindiremiyorum, adam transferden tek sorumlu olarak para verip alıp geliyor.

Bütün sinerjinin içine ettiler.

İcardi’nin bireysel yeteneği olmasa şu anda puan olarakta gerideydik. Bakambu desen rezalet, zaha ortada yok, ziyech nasıl çıkacak belli değil.

32 yaşında lazionun yedeği ile vizyonumuzu kuvvetlendirdik..

Geçen senelerde ne güzel iyi adamları astronomik ama zorunlu olmayan opsiyonlar koyarak kiralık topluyorduk

Ş.ligi gibi bir kozumuz da var bu sene ne güzel niye yapamadık ki yav

Kardeşim 20-22 yılları arasında adamın 7 dakikası var. 2 seneyi sakatlıklar ile geçirmiş. Geçen sene 2000 dakikadan fazlası var.
21-22
1693779479934.webp

20-21
1693779502102.webp

19-20
1693779523264.webp

Böyle uzun süren bir ilişkinizden ayrılırsınız ya, içinize bir öküz oturur... Tam olarak o haldeyiz şu an.

3 ay boyunca yalayıp yuttuulan adamlara sövme zamanı ne hoş. hepsi de bilirr kişi gibi ahkkam kesip nasıl davranılası gerekiyo dersi veriyor. bunları yalayıp söven mi bunlar mı suçlu koim

Forum yönetimi biraz vicdanımız varsa lütfen bu transfer gerçekleştikten sonra yönetimi yalayan tüm muhabirleri yasaklayın. Bu adamlar çok bariz sabuncuoğludan daha zararlı bize. Yönetime hoş görünecek diye neler yazdılar adama. Bu adamı olumlamaya çalışıyor.

Burhan
Ali Naci
Nevzat
Haluk
Gökhan
Süleyman

hiçbirini daha okumak istemiyorum

Güzellemeleri gördüğüm an hepsini çıktım takipten, insanların aklıyla oynuyorlar kendilerince

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt