Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka ilk defa taraftarımızın bir transferde bu kadar konsolide olduğunu görüyorum
Gelsin diyen 1 allahın kulu yok
Yönetimin ne aksiyon alacağını merak ediyorum
söz geçiremedik inan dedemize
çok söyledik kulak asmadı bize
etti zorla kendine kanalize

Erden Timur her köşesi göz kamaştıran bir projenin havuzunu şişme havuz yaparak herkesi şok etti ...

Zaniolo'yu niye yolladık abi 3 kuruşa değer miydi oradan gelecek para hani orta sahaya aktarılacaktı çok güzel uyuttular.

Doğru Erden Beyin gitmesi istense suan vecino istemiyoruz değil yonetimistifa tagi açılırdı
ta gecen seneki transferlere kadar laf atılan twitler gördüm buraya da tasımıs arkadaslar

tek transfer üzerinden elestırıyı anlarımda diger operasyonlarıda katıp elestırmek biraz ayıp oluyor

Hala utanmadan konuşan muhabirler tek kelime ile orman çocuğudur.

Dış basından sanki tek bir haber bile girilmedi. Gören var mı hiç? Çok tuhaf bir durum var, inşallah yarın pozitif yönde ters köşe oluruz

Daha ağır şeyler yazmak isterdim ama İcardi transferi bağlıyor. Allah aşkına lütfen bu transferden vazgeçin.

başarısız olan hertürlü linci yiyecek malesef

dursunda başlarda iyiydi sonra ne yaglı suratı kaldı ne penguenligi

en ufak başarısızlıkta erdenede sövülür özellikle bu transferden dolayı

ama biri kulupten tüm borcunu tahsil etti biri kulup icin 1 milyar tl para verdi

bu kadar tepkiden sonra belki iptal olabilir transfer o yüzden kötü sözler etmeyelım

nerde iyiydi abi dursun başkan 15 te geldi ilk 2 senesi kavga gürültü geçti sonra toparladı ama kongrede gitti şu an iyi

''Plan'' diye bir şey olmadığı en başından belliydi. Plan dahilinde hareket eden bir kulüp, daha sezon devam ederken birtakım girişimlerde bulunur, en çok ihtiyaç duyulan birkaç mevkiiyi transfer sezonunun açılmasıyla birlikte çözerdi. ''Keyfekeder'' birkaç hamle en sona bırakılabilirdi, olursa olur, olmazsa can sağlığı, hesabı. ''Beklerim, beklerim, piyasadan seken, CV si yüksek oyuncularla takımın en eksik bölgelerini fırsat transferleriyle tamamlarım nasıl olsa'' anlayışının yanlışlığı apaçık ortaya çıkmış oldu...

Plan konusunda anlaşılmayan şey şu. Plan hiç yoktu geçen sene de bu sene de yoktu olmayacakta. Planlayarak yapılan bir transfer yok bütçe ve fıtsatlar denk getirilerek transfer yapılıyor. Şu ana kadar planlıydı bundan sonrası plansızdı diyemeyiz. Zaten hiç olmayan bir şeyi eleştirmenin bir anlamı yok.

Torreira bakti Lazio gidemiyor bari dedi lazio yu buraya getireyim ama en dandik adamdan basladi seçime

Buralar yangın yerine dönmüşken yabancı kaynaklarda hiç yok bu transfer ayrıca birkaç yerde transferin dogrulanmadigi haberleri var umarım doğrudur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt