Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeterli-yetersiz ya da o paraları eder mi tartışmalarını bir kenara bırakarak söylüyorum; bu suyun karşı tarafının aldığı Şimanski çok para istiyor diye almamıştık dimi bir de biz. Maaş dengesi filan fistan. Plana güven... :D

Beyler Twitter hesabı olan hastag'e yüklensin. Bu iş buradan dönerse net şekilde taraftar başarısı olacak, hesabı olan elinden geleni esirgemesin.

nerde iyiydi abi dursun başkan 15 te geldi ilk 2 senesi kavga gürültü geçti sonra toparladı ama kongrede gitti şu an iyi
dursun niye iyi işlere karısmadıgı icin iyi

dursun işleri cenke bırakıp yine geriye cekilecekti ama erden cenke bıraktırmadı

erden başkanda acıklama yaptı ben yönetıme gırdıgımde bu işlere bakmayacaktım dursun başkan üstüme yıktı dedi

Yokmu SkySportsdaki bayan gibi bir Itaylan sunucu? Cikip Italyanlarin klise el hareketleri yaparak Italyan aksanli Vecino -> Galatasaray desin.

Ben arkadaşımı kendi iş yerime getirsem arkadasim fais fiyat çekse napiyorsun olm kendine gel sana ekmek kapısı açıyoruz sen bokunu cikariyorsun derdim

Bir sürü genç oyuncu vardı en kötü ihtimalle alabileceğimiz.
Bu saatten sonra Erden Timur ve Okan hoca istifa etmediği sürece benim bu takıma pek bir desteğim olmaz.Bunlar gidecek bir şekilde , bunların sepetlenmesi nöbetindeyim ben artık.Yazıklar olsun ya Vecino nedir arkadaş.Zaniolo gibi wonderkid'i kiralık verdin bir şey demedik hadi dedik en azından orta saha alınır ama yani gidip Vecino alırsan olmaz.Gideceksin , git basket maçlarında şirinlik yap taraftara bundan sonra.Bir uyandım ve şok oldum yani

Şu kadroya tamamdım sadece 1 orta saha ve 1 sol bek alacaktık 1-2 de rotasyon hamlesi yapsak yeterli olurdu.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Rashica - Zaniolo - Kerem
Icardi​

O gün imza töreni yapıldığında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım.

Transfer penceresi açıkken böyle bir organizasyon nereden bakarsak bak rezillikti.

O anki gelen oyuncuların havası ile herkes kapıldı bu furyaya...

Takımın geçen sene sonu en çok zorlandığı iki bölge bomboş kaldı.

Mertens'in hala bir yedeği yok ve Sergio hala en iyi 8 numara.

Bu kadar adam geldi yine aynı kadro ile çıkıyoruz sahaya.

Hakim ve Zaha geçen seneki gibi mucizevi bir İcardi performansı vermezse büyük s.çtık.

Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin, kimseye gereksiz anlamlar yüklemeyeceksin.

Erden Timur işini iyi yaptığında görevini yapmıştır. Bu transfer döneminde resmen İcardi harici doğru işi yok.

Aslında Xavi'yi de futbola döndürebiliriz yaşı çok yok. İspanya milli takımı ve Barcelona'nın efsane oyuncusu şu yaşında da oynar. Xavi'yi mi beğenmiyorsunuz. :asd:

Ulan nevzat başlatma şimdi oynadığı takımlara hıyar herif zamanında Real Madrid'de gravesen vardı veya barcada braithwaite bunlar iyi futbolcu muydu bunlar gibi daha niceleri var. Menajerlerin caktigi şişirme balonlar

inanmayanlar otobuse binmesin,taraftar devreye girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt