Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Şu herif geleceğine vallahi kimse gelmesin. Şampiyon olup CL'ye gitsek kazandığımız bütün parayı herifin kontratına gömmüş olacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyen kişi vecino olmasınAbi Erden Baskan demedi mi 40 gün orta saha bekliyo ve ya bekletiyoz, son gün vecino icin mi beklettik? Bu mu yani? 40 gün kimi beklettik ve neden? Acil aciklama istiyoruz akil almaz bi sey
valla tek hamle bu mu acaba diye hala içimde beklenti var işin gerçeğiDış basında Vecino transferi: 0 haber
Bu da tuhaf
Öyle bir dolandırıcılık var ki ortada adamlar da şaşırdılarDış basında Vecino transferi: 0 haber
Bu da tuhaf
taraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu
fb taraftarı ali kocu indiremedi
ama bizimkiler herşeyi yapabilir
erden bey gider yakında
erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson
berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor
yeri gelince Kolombiya 2.inci liginden bile oyuncu tavsiye eden adam - "izliyorum" yorumuyla kalması enteresan geldi bana
Ekli dosyayı görüntüle 218785
Bir sürü genç oyuncu vardı en kötü ihtimalle alabileceğimiz.
Bu saatten sonra Erden Timur ve Okan hoca istifa etmediği sürece benim bu takıma pek bir desteğim olmaz.Bunlar gidecek bir şekilde , bunların sepetlenmesi nöbetindeyim ben artık.Yazıklar olsun ya Vecino nedir arkadaş.Zaniolo gibi wonderkid'i kiralık verdin bir şey demedik hadi dedik en azından orta saha alınır ama yani gidip Vecino alırsan olmaz.Gideceksin , git basket maçlarında şirinlik yap taraftara bundan sonra.Bir uyandım ve şok oldum yani
yeri gelince Kolombiya 2.inci liginden bile oyuncu tavsiye eden adam - "izliyorum" yorumuyla kalması enteresan geldi bana
Ekli dosyayı görüntüle 218785
Belli ki yonetim bu haberi gazetecilere verdi. Buradan donmez artik. Baska adam alacak zamanimiz da yok.Buralar yangın yerine dönmüşken yabancı kaynaklarda hiç yok bu transfer ayrıca birkaç yerde transferin dogrulanmadigi haberleri var umarım doğrudur ...