Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu herif geleceğine vallahi kimse gelmesin. Şampiyon olup CL'ye gitsek kazandığımız bütün parayı herifin kontratına gömmüş olacağız.

Tag açılması falan tamam da bu kulübün yöneticileri böyle birşeye nasıl olur veriyor yav anlamak mümkün değil.

taraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu

fb taraftarı ali kocu indiremedi

ama bizimkiler herşeyi yapabilir

erden bey gider yakında

erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson

berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor

öylede olacak gibi pek aklıselim taraftarımız yok
armut ile elmayı ayırt edemiyorlar

bu tepkiler teteler zahalar geldiğinde verilmeliydi, asıl ihtiyaçlarımız varken neden ihtiyaç olmayan mevkilere masraflı transfer yapıyoruz diye.

iş işten geçti artık

yatıyorum ben herkese iyi geceler

Yalanın kuyruklusu bu vecino olayı yarın göreceksiniz başka isim gelecek

Bir sürü genç oyuncu vardı en kötü ihtimalle alabileceğimiz.
Bu saatten sonra Erden Timur ve Okan hoca istifa etmediği sürece benim bu takıma pek bir desteğim olmaz.Bunlar gidecek bir şekilde , bunların sepetlenmesi nöbetindeyim ben artık.Yazıklar olsun ya Vecino nedir arkadaş.Zaniolo gibi wonderkid'i kiralık verdin bir şey demedik hadi dedik en azından orta saha alınır ama yani gidip Vecino alırsan olmaz.Gideceksin , git basket maçlarında şirinlik yap taraftara bundan sonra.Bir uyandım ve şok oldum yani

Vallahi elin fenerli yöneticisi şöyle bi olay yapamaz çok belli ediyorum diye aklım almıyor sinirden uyuyamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gündüz burada bir arkadaş Şimanski bize tam uyacak topçuydu dediğim için maaşına çok deyip beni eleştiriyordu.
32 yaşında vasat bir topçya 2.5 milyon maaş verdi Timur.

Buralar yangın yerine dönmüşken yabancı kaynaklarda hiç yok bu transfer ayrıca birkaç yerde transferin dogrulanmadigi haberleri var umarım doğrudur ...
Belli ki yonetim bu haberi gazetecilere verdi. Buradan donmez artik. Baska adam alacak zamanimiz da yok.

Ben bu transferin iptaline bile fitim gerci.

İnşallah delinin biri kuyuya bir taş atmıştır diğerleri de peşinden gitmiştir. Vecino’yu alan bu camiaya ihanet etmiştir

umarım bu olay bir kolpa operasyonu olarak kalır ve sabaha farklı uyanırız

iyi geceler herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt