Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vecino gelmez.

geçen sene, bu sene ve düne kadar gs'ı yöneten akıl, 32 yaşındaki topçuya 11 m euro bağlamaz. hiçkimseyi almazlar, çıkıp açıklama yaparlar, biz de 3-4 ay sabrederiz ama yine de 32 yaşındaki oyuncuya bu paraları vermeyiz.

türkye'de spor muhabiri olmadığı için, arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.

türkiye'de spor muhabirliği = yönetimden bir iki tanıdığın olması, oradan gelen haberleri üfürmek. gazetecilik skillerine sahip olmak önemli değil yani. yönetimden bir iki tanıdığın varsa sıradan bir vatandaş da twitter açıp gazeteci olabiliyor.

çoğu anonim twitter hesabı, gazeteciyim diye geçinip maaş alan adamlardan daha güvenilir hatta.

muhtemelen kulüpteki bilgi sızıntısını bulmak için böyle bir şey yaptılar son gün.

karşıda senin her transferine kuduz gibi atlayan, bel altı çalışan bir rakip var.

ben hala daha a class bir orta sahanın geleceğini düşünüyorum.

aksi durum kabul edilemez çünkü.
Yok Renkdaş, son gün A class biri gelmez artık, bu adam 9.seçenek falandı muhtemelen ki iptal olursa artık kimseyi almiyoruz anlamına gelir.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden başkanı da anlıyorum İcardi ayarında 8 numara getirmeye çalıştı ama o piyango kırk yılda bir olur.Araplarında katkılarıyla şansımıza orta saha oyuncuları için inanılmaz bir enflasyon oluştu ortalama adamlar 25-30lardan transfer yaptı bu yaz.O paralara da çıkamayacağımız için ortada kaldık en mantıklı yol Nelson tarzı adını tam duyurmamış ama profesyonel tecrübesi de olan,gerekirse 10-12m bonservis verebileceğimiz bir scout transferi yapmaktı neden bu yola girmedik anlamadım açıkcası.

Guenduizi,hojberg,amrabat fln diye hayal kuruyorduk.Simdi vecihi gelmesin diye hayal kuruyoruz.Ne oldu bize yav ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt