Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU kadar tepki varken havaalanına indrmezler diye düşündüm ben de. İptal olmamış olabilir hemen gaza gelmemek lazım
valla arabayla bile getirseler italya'dan peşlenmesi lazım o arabanın.Oyuncu bari tepkiyi görüp vazgeçsin.
Oyuncuya hiç üzülmem bu durumda çünkü yarın öbür gün göndermek istesek yatıp parayı almaya çalışacak o yüzden baştan hatadan vazgeçmek lazım ki sonra Omar'a dönmesin işler

Abi bunlar demedi mi orta sahaya bize seviye atlatacaz oyuncu alacaz diye simdi Vecino nün bırakın alınması gündeme gelmesi bile ayıptır

BU kadar tepki varken havaalanına indrmezler diye düşündüm ben de. İptal olmamış olabilir hemen gaza gelmemek lazım
Bu daha da beter olur. Bile bile lades olur. Bu adam hic mi cikmayacak taraftar onune?

Adamin da sucu degil ama boyle birsey yaparsalar daha adam oyun oynamadan taraftarin nefreti olur.

Bu arkadaş çıkar 1 maç bile değil şöyle 30 dk oyunda kalır ve iyi oynar, bu 150 sayfada yazılanların tamamı hem yazanlar hem okuyanlar tarafından unutulur

Sizi de anlıyorum da, sakin olmakta daha çok fayda var
Büyük ihtimal öyle olacak. Gerçi bunlar öyle manyak ki şimdi kafayı taktılarya, adam istediklerinden bile iyi oynasa bunlar beğenmez. Birde adam ilk maçı kötü oynadı mı yandık. :asd:

bu transfer haberini gece haluk ve gökhan üzeri salmak ve sonrasinda nevzat, ali naci vs. hepsinin corap sökügü gibi twit atmasi bile sinir bozucu. belli ki daha önce herkese söylemeyin diye tembih edildi. millet bugün sayenizde 4-5 saat uykuyla ise gidiyor. bu transferin iptal edilmemesi durumunda "dag fare dogurdu" denecek...

vecino gelmez.

geçen sene, bu sene ve düne kadar gs'ı yöneten akıl, 32 yaşındaki topçuya 11 m euro bağlamaz. hiçkimseyi almazlar, çıkıp açıklama yaparlar, biz de 3-4 ay sabrederiz ama yine de 32 yaşındaki oyuncuya bu paraları vermeyiz.

türkye'de spor muhabiri olmadığı için, arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.

türkiye'de spor muhabirliği = yönetimden bir iki tanıdığın olması, oradan gelen haberleri üfürmek. gazetecilik skillerine sahip olmak önemli değil yani. yönetimden bir iki tanıdığın varsa sıradan bir vatandaş da twitter açıp gazeteci olabiliyor.

çoğu anonim twitter hesabı, gazeteciyim diye geçinip maaş alan adamlardan daha güvenilir hatta.

muhtemelen kulüpteki bilgi sızıntısını bulmak için böyle bir şey yaptılar son gün.

karşıda senin her transferine kuduz gibi atlayan, bel altı çalışan bir rakip var.

ben hala daha a class bir orta sahanın geleceğini düşünüyorum.

aksi durum kabul edilemez çünkü.
Erden Timur kekledi basını hedef şaşırttı dünden beri bunu diyorum çok başka biri gelecek bariz belli

Yönetim hatalar yaptı bakalım bunun dönüşü nasıl olacak geçen sene seferovic alındı gomis onun yükünü sırtlandi pva kaldı dubua alındı kampa gitmeyen boey sağ beki aldı sola adekuphe alındı kazimcan ile ligi bitirdik .Kim istedi seferovic adekuphe Yusuf u merak ediyorum.

transferi iptal oldu falan diyorlar renktaşlar doğrumu?
Eğer taraftar baskısı yüzünden alınmıyorsa veya taraftarın nabzına göre hareket ediliyorsa vay canım kulübüme.
Erden başkan bütün kredisini bitirmek üzere eğer bu transfer gerçekleşirse.
artı
Muhabirlerin hepsi aynı şeyi söylediler kukla gibi takım kötü giderse istifası istenecek ilk kişi OKAN hoca değil ERDEN başkandır.

Gs de bu kadar herşeyin iyi gitmesi anormal bir durumdu illaki birşeyler ters gidecek
yapılan o kadar transfere kurulan takıma yazık olacak.

Adamin 0 kredisi olacak ve Instagram hesabina bakarsak herhalde elestiri ve küfür yemeye alisik biri. Iyi performans göstermezse taraftar adami ilk mactan yuhlayacak kivamina geldik. Bu durumdan dönüs olmaz ve herif sakatligindan sonra zaten kendini toparlayamamis gibi dururken, 2024 yazinda kontenjan acmak icin herife 1,5-2 milyon fesih ödeyip yollariz gibi geliyor bana.

İptal falan olacağını sanmıyorum zaten başka görüştükleri isim olduğunu da sanmıyorum.

"ŞL kura çekimine gitmeyen Erden Timur, Antep deplasmanına da gitmedi. En iyisi için çalışıyor."

Böyle haberler vardı :d

Yalandı bu iş sabah oldu iptal oldu muhabbetleri dönüyor akşama erden Timur şov var görürsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt