Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.266
- 3.176
- 1.618
Getirin belhandayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedik size yalan diye akşama şov varEvet beklenti düşürme ya da sızıntı tespit etme amaçlı olabilir.
Erden abiden herşeti beklerimBöyle yem mi olur rdas
Milletin tansiyonu yükseldi
Seni tebrik ederim. Şimdi Vandebeek cephesinde aynı başarıni bekliyorumDedik abi akşam![]()
Onunda geleceğini düşünmüyorum abi daha iyi biri gelecekSeni tebrik ederim. Şimdi Vandebeek cephesinde aynı başarıni bekliyorum
Dur abi Allah aşkına çok korkuyorum hala.Dedik size yalan diye akşama şov var
Şov falan deyince yine korkuyorum renktaş.Şov falan olmadan disiplinli çalışkan uyumlu birini alıp geçsinler en makbuluDedik size yalan diye akşama şov var
Abi en az 2 os gelecek benceŞov falan deyince yine korkuyorum renktaş.Şov falan olmadan disiplinli çalışkan uyumlu birini alıp geçsinler en makbulu
Zaten beleş+ 1.5m 1+1 falan deseler iptal olmazdi gibi. Yine büyük yangin olurdu tabi ama daha hafif olurdu. Bunun maliyet haberi direk yangina benzin döktüYem falan değil taraftar yangın yapmasa düpedüz gelecekti adam işte. Bu arada belki adam çok iyidir falan bilemem ama asıl amluet sıkıntı. 32 yaşındaki adama 3.5 bonservis senelik 2.5 ne demek abi akıl karı mı ya?