Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet İtalya cephesini kazandik sirada İngiltere cephesi var arkadaşlar safları sıklaştırın

Ingiltere‘ye ucus once Davinson Sanchez’i almak icin olmus olabilir. Turkiye’ye gelirken Vecino’yu alirsa b.ku yedik.

Yonetimden hicbir iletisim yok bu konu hakkinda.

şurada bir anlaşalım. kulübün öyle 10-20 milyon euro verip adam alacak parası yok.

sezon başında plan zaniolo-boey-nelsson'u satıp 60-70 milyon euro para kazanıp transferleri yapmaktı. plan tutmayınca bonservisi elinde adamlara yöneldik.

Anlaşılan o ki elde şu an para yok.
Fakat madem para yok, neden Okan buruk maç sonrası tam tersi bir söylemde bulundu?

Velev ki burda bir uyuşmazlık oldu, o zaman beklentiyi neden yükseltti yönetim? Şu an her kim gelirse gelsin, her ne olursa olsun, Galatasaray markası böyle bir iletişimsizlik içerisinde bulunamaz taraftar ile.

Transferin özellikle son sürecini çok başarısız buluyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para olmasa 32 yaşındaki adama 3.5 bonservis 2.5dan 3 senelik sözleşme verilmezdi.Para var da hedefimizdeki adamlar 30-35m euro elimizdeki 10-15m euroya da alabileceğimiz oyuncu yok piyasada.

Dünden beri haber girmeyen fabrizio haber girdi çünkü kolpaydı yemdi şimdi asıl hedefte sıra bakalım şapkadan kim çıkacak 😊

Her ne kadar transferin son günü ve tansiyon yüksek olsa da yasaklı kaynak paylaşımlarına dikkat edelim. Özellikle malum şahsı inatla ve uyarılara rağmen paylaşanlar MYC yiyecektir.

Siz Vecino iptal oldu diye seviniyorsunuz ama ben ya krychowiak gelirse diye üzülüyorum

şurada bir anlaşalım. kulübün öyle 10-20 milyon euro verip adam alacak parası yok.

sezon başında plan zaniolo-boey-nelsson'u satıp 60-70 milyon euro para kazanıp transferleri yapmaktı. plan tutmayınca bonservisi elinde adamlara yöneldik.
O zaman kiralik alsaydin adam. Nasilsa bu gönderdiğimiz adamlarin seneye satilma durumu var. Sen gidip 32 lik adama 35ine kadar kontrat bağlıyorsun.

Erden abinin tek hatası iyi niyetle son günü beklemek oldu orda hata yaptı ama olsun vecino işide bariz yemdi erden Timur’un profiline uyan bi tip değil çok daha iyi bi isim yolda bence

Valla Vecihi iptal de, sakat Vandabek gelecekse, kötü.

Yönetim tepki geleceğini bilmiyor mu da iptal oldu ya geldi iş yurtdışı kaynaklı tek bir haber bile yoktu dün gece başka bir şey döndü gelecek adamın seviyesi ile anlarız durumu.
Yemdi abi bilerek atıldı basına suyun karşı tarafındaki huur evladı salça olmasın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt