Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.946
- 39.320
- 3.993
Şu an 30 milyon taraftar Sıtmaya razı hale geldi erden başkan kap getir Sitmayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşılan o ki elde şu an para yok.
Fakat madem para yok, neden Okan buruk maç sonrası tam tersi bir söylemde bulundu?
Velev ki burda bir uyuşmazlık oldu, o zaman beklentiyi neden yükseltti yönetim? Şu an her kim gelirse gelsin, her ne olursa olsun, Galatasaray markası böyle bir iletişimsizlik içerisinde bulunamaz taraftar ile.
Transferin özellikle son sürecini çok başarısız buluyorum.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman kiralik alsaydin adam. Nasilsa bu gönderdiğimiz adamlarin seneye satilma durumu var. Sen gidip 32 lik adama 35ine kadar kontrat bağlıyorsun.şurada bir anlaşalım. kulübün öyle 10-20 milyon euro verip adam alacak parası yok.
sezon başında plan zaniolo-boey-nelsson'u satıp 60-70 milyon euro para kazanıp transferleri yapmaktı. plan tutmayınca bonservisi elinde adamlara yöneldik.
Yemdi abi bilerek atıldı basına suyun karşı tarafındaki huur evladı salça olmasın diyeYönetim tepki geleceğini bilmiyor mu da iptal oldu ya geldi iş yurtdışı kaynaklı tek bir haber bile yoktu dün gece başka bir şey döndü gelecek adamın seviyesi ile anlarız durumu.