Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parteyi alın oyuncu beklemeye de alıştık zaten cl de 2 maç kaçırır oynar. kaç ay yoktu bu arkadaş

Eger kiralik + satin alma opsiyonla Ndombele alinabilirse ona da fitim. Yeter ki vd Beek gelmesin.
Beek konusunda aynı düşünmüyorum kiralık satın alma opsiyonu ile gelirse sakatlığını atlatmış Beek fizik olarak hazır ve kendini bulursa orta sahada istediklerimizi verir bize yaşı da uygun. Maliyetleri de düşünürsek Ndombele'ye tercih ederim VDB'yi.

Bize hem 8 hem de torrerayi yedekleyecek biri lazım.2.ortsaha şart ama son günde ghezall ve rosieri bitiren yönetim kadar olamayacaklar

siz transfer istiyorsunuz da
belki hoca ve yönetim sizin gibi düşünmüyor?

Vecino’ya kanser olurken bunu gormemisim.
Bu serefsizlik hakkinda konu acildi mi?

Beek konusunda aynı düşünmüyorum kiralık satın alma opsiyonu ile gelirse sakatlığını atlatmış Beek fizik olarak hazır ve kendini bulursa orta sahada istediklerimizi verir bize yaşı da uygun. Maliyetleri de düşünürsek Ndombele'ye tercih ederim VDB'yi.
Beek hucumcu orta saha, yani iki eleman gelecekse denersin belki ucuz bir fiyata alacaksan ama Beek bizim ihtiyac duydugumuz oyuncu degil. Ondan bagimsiz 3 senede 30 maca cikmis herifi istemiyorum. Ndombele oynadigi mevki olarak dogru isim. Tabi onun da baska problemleri var mental olarak.

Bu transfer dönemini kötü yonettik sadece oyuncu alma değil satis anlamında da berbattik oyuncuları satmak yerine kiralık gönderdik hepsini ve hiçbir açıklama dahi yapılmadı

El attığımız isimler bu dönem orta saha için ya daha büyük kulüpleri bekledi ve gitti.

Ya da sakatlandı.

Bu konuda bir cenabetlik yaşadığımız kesin.

Şu an gelecekse artık en azından daha genci olsun.

Umarım faydalı biri gelir.

siz transfer istiyorsunuz da
belki hoca ve yönetim sizin gibi düşünmüyor?

Erden beye güvendiğimiz için vecihi gelecekti !
Zannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt