Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur çıkıp açıklama yapsa olmadı yapamadık, başaramadık bu saatten sonra da kulübün parasını çöpe atmak istemiyoruz transfer yapmayacağız dese en doğrusu olur zaten ligde diğer kulüplerle makas açılmış hepsi çöp, bu saatten sonra kim gelirse gelse de takıma adapte olması felan derken cl de başarı gelmez yapacak bir şey yok

İnşallah ölümü gösterip sıtmaya razı etmezler bizi... Vecihi iptal van de bek gelmesi gibi...

menajer dostu kolpacılar sabah bunla karşılaştı

1693812508550.png

Beek hucumcu orta saha, yani iki eleman gelecekse denersin belki ucuz bir fiyata alacaksan ama Beek bizim ihtiyac duydugumuz oyuncu degil. Ondan bagimsiz 3 senede 30 maca cikmis herifi istemiyorum. Ndombele oynadigi mevki olarak dogru isim. Tabi onun da baska problemleri var mental olarak.
Dizindeki sakatlığı neymiş bu Beek in?

vecino olmasin eger herkesin dedigi gibi berbat biriyse ama taraftarin istedigi de olmasin cünkü taraftar genelde futbolcudan anlamiyor. cok örnegi var bunun (bknz. falcao vs.)

yönetimin suana kadar ki bütün oyuncu tercihleri iyi oyuncular ve taraftarlarin vizyonundan genis: bknz. torreira, icardi, zaha, zaniolo

Zannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.
Acele etmesinler ya, herkesle tek tek anlaşmaya devam etsinler. Bir ara seçeriz istediğimiz oyuncuyu.

taraftar De Paul falan gibi saçma sapan alamayacağımız adamları düşününce burun kıvırdı.
Alalım adam yiyen orta sahamızı da keyfimize bakalım Fred,Gedson hepsini kucakta gezdirir.

Trabzon Berat'ı kiralamış bedelsiz. Berkan gittikten sonra bize gelse iyi olurdu. Yerli eksiğimiz var. İnşallah Molde'deki çocuk gelir en azından.

Erden bey de bugun cikip bir aciklama yapmali ya da bugun olmazsa en kotu yarin. Bugun transfer isleriyle ugrasiyordur ama yarin taraftari da bilgilendirmeli. Su boyle oldu bu boyle oldu denmesin sosyal medyada.

Arkadaşlar nbombele 2 senedir fazla izlemedim neden istenmiyor birisi detaylı anlatabilir mi oyuncu profil olarak bize uyuyor istediğimiz tarzda bir oyun tarzı var tam delici dripling yapabilen hareketli dinamik ortasaha , oynamadı mı veya hazır mı değil neden istenmiyor bilen birisi varsa yazabilir mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 hazırlık maçına çıkmış bu sezon birinde 2 asist diğerinde 1 gol atmış
Lyon'u 1-0 yenmişler golü Beek atmış
Arsenal'i 2-0 yenmişler kadroda yok
Wrexham'a 1-3 yenilmişler kadroda yok
Real Madrid 2-0 yenilmişler 62 de oyuna girmiş
Dortmund'a 3-2 yenilmişler 2 asist yapmış. 62 de oyundan çıkmış
Lens'i 3-1 yenmişler kadroda yok
Bilbao ile 1-1 berabere kalmışlar. 46 da oyuna girmiş

Ligde geride kalan 4 maçta 20 kişilik kadroda yok

Bu arada bu kahrolası Twitter ticaret kapısına döndüğünden beri herkes etkileşim uğruna yalan dolan haber yapıyor. Bu transfer dönemi çok gördük.

Zannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.
Şl listesi veriliyor bu gece, bu saatten sonra neyin transferi renkdaş bitti gitti artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt