Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.957
- 39.323
- 3.993
Beek gelsinde adam sakat manu forumlarinda bile eleştiri vardı bu adam neden yok idmanlarda diye 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kriterlerimize uyuyor3 ay yokmus

42 yaşında ciddi sakatlık yaşamış adami ne yapalımtam hazır dönüşü en az 3.5 4 ay.

Dizindeki sakatlığı neymiş bu Beek in?Beek hucumcu orta saha, yani iki eleman gelecekse denersin belki ucuz bir fiyata alacaksan ama Beek bizim ihtiyac duydugumuz oyuncu degil. Ondan bagimsiz 3 senede 30 maca cikmis herifi istemiyorum. Ndombele oynadigi mevki olarak dogru isim. Tabi onun da baska problemleri var mental olarak.
Acele etmesinler ya, herkesle tek tek anlaşmaya devam etsinler. Bir ara seçeriz istediğimiz oyuncuyu.Zannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.
Lyon'u 1-0 yenmişler golü Beek atmış4 hazırlık maçına çıkmış bu sezon birinde 2 asist diğerinde 1 gol atmış
Şl listesi veriliyor bu gece, bu saatten sonra neyin transferi renkdaş bitti gitti artıkZannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.