Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçağa atlayıp, Norveç'e gidilsin, Breivik alınıp gelinsin, hazır Norveç' e gitmişken uçağa Gronbaek de atılsın.

Van de beek aradığımız profil hiç değil de adam sakat ya. Vecino transferi van de beek için iptal olduysa daha büyük rezalet.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beek ne ya. Torreirayı yedekleyecek hem de onunla oynayacak adam lazım diyoruz. Kim oynayacak 6da Torreira olmadığında?

Vecionaya razı edeceksiniz adamı bu nasıl planlama
Bu saatten sonra iyi 8 numara bulamayız. Torerayı yedeklyecek yokken idare edecek bir 6 alıp kapatalım bencede, 8 noda Demirbay, Sergio,Midçö idare eder ama Torera olmazsa sıctık demektir, Berkanıda gönderdik o yokken idare edecek adam kalmadı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zannetmiyorum. Benim tahminim şu 8-9 kişilik liste varsa (yada ne kadar bilemem) Vecino şartları kabul etti. Zaten mantıklı olan da tüm liste ile anlaşmak sonra en iyisini seçmek. Anlaşıldı bilgisinden sonra hemen muhabirler atladı balıklama. Anlaştık diye alacağız diye bir durum yok.
Kardeşim uçak ayırtılmış..
Hadi herşeyi geçtim sosyal medyadaki paralı uşaklarıyla taraftarı dizginleme çabalarına ne diyeceğiz

Bildiğin kandırdılar taraftarı.. taraftarımız isyan etmese adam bugün gelecekti

Detayini bilmiyorum ama capraz bagi kopmasi degildi. Yinede ciddiydi ve operasyon gecirmisti.
burada gitmiş
TC-TALKSPORT-VAN-DE-BEEK-ETH-2.jpg

3 senedir şu takıma bir tane üst düzey 8 numara alamadınız. Transfer değil savaş veriyoruz resmen her sene

linnes duyumu gibi brevik duyumu versin biri ya

Haluk yürekliyle gökhan dinç vecino haberi girdikten sonra herkes tek tek yazmaya başladı. Bana çok anlamsız geldi ve inanmadım da açıkcası vecinoya. Bir ihtimal fener sulansın diye haber çıkarttığımızı düşündüm eğer öyleyse taraftar bu oyunu kötü anlamda bozmuş olabilir umarım her şey hesaplıdır da iyi bir orta saha gelir.

Transfer işi herkesin harcı değil Erden Timur da işin bu kısmını bırakmalı. Vecino alınacaktı neredeyse ayıp ya

beratı almamakda büyük skandal bu arada!

sana yedek türk 6 lazımken beratı almamak ne demek ya!

içim dararlıyor
sabah sabah tüm sinirimi stresimi işcilerden çıkardım

Sonuna kadar katılıyorum. Berkan’ ı veriyorsun Türk lazım almıyorsun.

Nasıl bir plansızljk bu ? Bu sene show yapmaya oynadılar, patladık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt