Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl gidelim gene olur. 2ci de eleme oynicak seneye. O yuzden sampiyon olmasakta en kötu 2ci olmaliyizBu sene şampiyon olmasakta olur erden başkanın canı sağolsun demek bu sene için hiç olmaz maalesef öyle bir kadro kurdu ki hep aşırı maliyetli adamlar yani sampiyonluktan başka yol düşünülemez bile
Emekçilere dokunma Masonumberatı almamakda büyük skandal bu arada!
sana yedek türk 6 lazımken beratı almamak ne demek ya!
içim dararlıyor
sabah sabah tüm sinirimi stresimi işcilerden çıkardım
Hepsi yaptı. Rodop transferi icardi ve torreira yapmış gibi konuşuyordu.akıllarınca o şekilde bizi ikna edeceklerDün HY ile GD, Erden ve Torreira yı taraftarın önüne atmış olabilir.
Bu sene ligin kaderini derbiler belirler anadolu takimlari cok cok kotuAvrupa'yı geçtim ama bu plansizlik ile ligide verebiliriz
Transferi kapatalım bence. Gelecek herifi seneye göndermek için uğraşacağız belli
Haber alamayınca yönetim karalama yapacakları belliydi.Dün HY ile GD, Erden ve Torreira yı taraftarın önüne atmış olabilir.
adam ŞL kadrosuna yazılmayacak diye gitmek istedi biz mi yem yapmış oluyoruz?Berkanı çok arayacağız 70 yaşındaki bi tane fosile yem ettik taş gibi yerli rotasyon oyuncusunu.
Zaten şu iş bir bitsinDün HY ile GD, Erden ve Torreira yı taraftarın önüne atmış olabilir.
sadece onlar değil - rodoplar icardi ve torreira onay verdi tanıyorar gibi şeyler söylediler ...Dün HY ile GD, Erden ve Torreira yı taraftarın önüne atmış olabilir.
Burdayım zaten ne mention atıyorsun
Bana mı yoksa yönetime mi masalcı diyorsun