Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olmasakta olur erden başkanın canı sağolsun demek bu sene için hiç olmaz maalesef öyle bir kadro kurdu ki hep aşırı maliyetli adamlar yani sampiyonluktan başka yol düşünülemez bile
Cl gidelim gene olur. 2ci de eleme oynicak seneye. O yuzden sampiyon olmasakta en kötu 2ci olmaliyiz

Evet gece vardiyasından geldim . Şimdi yatıyorum , bakalım kalktıgımda ne gibi süprizlerle karşılaşacagım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dubois kadroda tuttuk gorecem kac maç oynayacak. Kadroda duran en gereksiz adam oldu. Yerli yedek sağ bek her türlü bulurdun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa'yı geçtim ama bu plansizlik ile ligide verebiliriz
Bu sene ligin kaderini derbiler belirler anadolu takimlari cok cok kotu

Derbilerde gecen sene orta sahamizla
ayakta kaldik en iyi orta saha bizdeydi

Bu sene en iyi orta saha bizde degil ligtede isimiz zor

Transferi kapatalım bence. Gelecek herifi seneye göndermek için uğraşacağız belli
1693813851543.webp

Spor muhabirleri habercileri vs. işlerini yapacaklar Ali Naci Haluk yurekli gibi adamı ballandirmayacaklar yok Torreira istemiş felan yok para değil akıl transferi gibi abuk subuk konusmayacaklar Galatasaray taraftarı basit oyunlara karşı rakiplere karşı dik durduğu gibi muhabirim diye geçinenlere de cevabını verir.Fabrizio beğenirsin beğenmezsin transfer haberini veriyor yerli muhabirler de haberini verip gececek daha fazla para için felan yalama yapmiyacak.

Bizim eleme maçlarını izleyen fenerliler bile sağlam ortasaha lazım size dediler ama bunu hoca ve yönetim göremedi ,os olayini hep otelediler stoper diye kafayı kirdilar

Dün HY ile GD, Erden ve Torreira yı taraftarın önüne atmış olabilir.
sadece onlar değil - rodoplar icardi ve torreira onay verdi tanıyorar gibi şeyler söylediler ...

yani ben yönetim içinde bu takip edilen medyayı bilip bilmeden beseleyen birisinin olduğunu düşünüyorum (bence Erden Timur değil bu ) . basit örnek Metin Öztürk'e sorulyor "Ramos" diye adam "valla bende merak ediyorum ...Erden Bey'den öğreneceğim" gibi cümle çok yanlış.

Vecino ile ilgili dış basına hiç haber düşmedi sanırım, o yüzden baştan beri bu Vecino transferi hikaye olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt