Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun isi gücü komple biraktim gs ile ugrasiyorum

bu nasil bir kafayi yemislik ya
normal insan davranislari degil gercekten

futbolu cok abartiyoruz ama abartmadanda duramiyoruz
Senin ki de laf mı dün gece Vecino haberini duyan renkdaş pompayı yarışa kesmiş bilerek erken gelmişti

Evet uçağın Paris'e gitmesi bir nebze memnun etti ve heyecan da yarattı.
Bugün epey yoğun geçecek belli ki.

Nöbete devam, en iyisi en hayırlısı olsun Cimbomumuza.

Yemin ederim bu Vecino yerine alınabilecek daha mantıklı 100 tane isim buluruz 1 saat içerisinde. Hala o kadar saçma geliyor ki.

Bu andan itibaren gelecek hiçbir oyuncu beni mutlu etmeyecek. Plansızlığa kırgınım.
plansız mı değil mi açıklanırsa isimden sonra anlarız gürko be.
neler yasanıyor bilemiyoruz ki arka pencerede. çok dinamik süreç transfer işi. min paraya iyi topcu toparlamak imkansıza yakın. 20 tane muhattabın oluyoı gibi bise. komisyon beğenmeyip yokus yapanlarda aynı sekilde. son dk topcuya gelen daha iyi tekliflerde. çok detay var abi o yüzden kızamıyorum çok. ismi bizle gecen topcuların cogu yüksek transfer yaptı. eerden timur'un en iyisini ve potansiyellisinin pesinde kosması zarar değil kaardır. gerceklestiği sürece tabi :))
ortalama topcuların pesinde kosup hemen almaktansa böyle olabilitesi düşük ama kasaya ciddi paralar bırakacak veya ismi 20 kupa almıs adamların pesinde kosup beklerim daha makul geliyo bana. risk alınacaksa bu sekilde alınsın. gecmis dönemde birinci söylediğimi 50 defa denemisizdir bir bok olduug yok. kimse hatırlanmıyor. arada alınan 1 2 sampiyonluktan baska da bir sey yok elde olan.

bos gecmeyeceğimiz kesin transfer dönemini ama yapılanmasız bir sekilde ilerleniyor ağır itham. adamın 2 senedir getirdikleri ortada. hedefi nereye koyduğuda. biz suan cl için transfer yapıyoruz en iyisini alma çabasıda bu sebepten. güveneceğiz baska alternatif yok

erden timur açıklamaları o yöndeydi hep. en son adadaki yemekte konuştu. kolay transferi yapmıyoruz, bu göreve geldiysek en zoruna gidiyoruz, ufak bir ihtimal varsa da peşinde koşuyoruz. bu mevkilere geldiysek en zoru kovalamalıyız minvalinde bir açıklama yaptı. sonrasında da verattiler, de paul'lar havada uçuştu ki hepsiyle de görüşüldü, şartları soruldu büyük ihtimal.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru bir strateji ama bu sezon S.Arabistanın bu transfer furyası çıktığında revize edilmesi gerekiyordu .Üst düzey Avrupa ligleri için oyuncu havuzu hemen hemen her bölge için azalmışken bize bu tarz bir fırsatın düşmesi çok çok zorlaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt