Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos'tan şahsen nefret eden benim. Ciddi ciddi tek maçımızı dahi izlemeyecektim o şeref yoksunu hırsız gelse. Dünyadaki en mide bulandırıcı kulübün aynı mide bulandırıcı özellikleri birebir taşıyan bayrak adamı. Bilmemne çocuğunun en önde bayrak sallayanı. Her şeyi geçtim bile isteye kasten Salah'ın kolunu kırdı herif yav. Sert topçu troll topçu severiz de bu bambaşka bir şey.
o kadar sivri gözükmiyim dedim ramosun aşili kopar inş

yaklaşık 2000 oyuncu scoutlar tarafından detaylı takip edildiği açıklandı daha önce
Abi scouta filan gerek yok. Şu forumdan Avrupa'daki ligleri düzenli izleyen 10 tane adam belirleyelim, verdiğimiz o kontrata 1 saat içerisinde Vecino denen o herif yerine daha iyi 100 tane alınabilecek topçu bulamazsak adam değilim. Herif o kadar alalade, o kadar kötü durumda bir adam ki hiçbir mantıklı açıklaması yok. TM'den rastgele çekiliş yapsan bundan kötüsünü bulamazsın yav.

Fransa'da en son bizimle adı çıkan Amir Richardson diye bir genç vardı Reims'te oynuyor, Reims Paris'e yakın sanırım burada paylaşılmıştı.

Videodan oyuncu için bir şey demek doğru değil ama çok yetenekli duruyor.

PSG'den şunu kiralayak tam bizlik Benfica altyapı çıkışlı
651005-1655898772.jpg

Şöyle bi haber de çıkmış zamanında

Yazabiliyoruz da Arabistan'da transfer donemi 7 Eylul'e cekilmis yazmissin ondan anladigim: 7 Eylyl sonrasi alabiliriz gibisinden bunu cikardim :)

ha yok

Araplar belki vazgeçer, daha fazla uğraşmaz onun için başka bi isme yönelirler demek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt