Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.274
- 3.182
- 1.618
Vehici den verattiye nedir yahu
Hepimiz deliyiz bak ciddi söylüyorum
Hepimiz deliyiz bak ciddi söylüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar sivri gözükmiyim dedim ramosun aşili kopar inşRamos'tan şahsen nefret eden benim. Ciddi ciddi tek maçımızı dahi izlemeyecektim o şeref yoksunu hırsız gelse. Dünyadaki en mide bulandırıcı kulübün aynı mide bulandırıcı özellikleri birebir taşıyan bayrak adamı. Bilmemne çocuğunun en önde bayrak sallayanı. Her şeyi geçtim bile isteye kasten Salah'ın kolunu kırdı herif yav. Sert topçu troll topçu severiz de bu bambaşka bir şey.
Diyelim Verratti, sadece lig icin mi alinacak ?
CL 'de oynatamadiktan sonra neye yarar?
Tütün firması değil mi philip moris yaw.twitter trendlerde Philip Morris diye bir amerikalıdan bahsediliyor bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu mu?sahanın ortasında oynuyorsa gelsin.
Bizim relaksHayır bu durumu takip edilen uçak en başından beri belki bizim için değildir.
verratti bugün gelirse listeye yazılır admirimDiyelim Verratti, sadece lig icin mi alinacak ?
CL 'de oynatamadiktan sonra neye yarar?
twitter trendlerde Philip Morris diye bir amerikalıdan bahsediliyor bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu mu?sahanın ortasında oynuyorsa gelsin.

Dandik olan Monacodan fofanayi alip parise gidecek. Sonra ultra luksle fofana ve verratti beraber gelecekler.1 tane dandik ucak var Monaco-Nice ye dogru kalkiyor
Bir tane de lüks devasa Özel Jet Parise dogru gidiyor
Yazabiliyoruz da Arabistan'da transfer donemi 7 Eylul'e cekilmis yazmissin ondan anladigim: 7 Eylul sonrasi alabiliriz gibisinden bunu cikardimbugün gelecek oyuncuyu yazamıyor muyuz listeye
Abi scouta filan gerek yok. Şu forumdan Avrupa'daki ligleri düzenli izleyen 10 tane adam belirleyelim, verdiğimiz o kontrata 1 saat içerisinde Vecino denen o herif yerine daha iyi 100 tane alınabilecek topçu bulamazsak adam değilim. Herif o kadar alalade, o kadar kötü durumda bir adam ki hiçbir mantıklı açıklaması yok. TM'den rastgele çekiliş yapsan bundan kötüsünü bulamazsın yav.yaklaşık 2000 oyuncu scoutlar tarafından detaylı takip edildiği açıklandı daha önce
sigaracı ise tam şu anda ihtiyacımız olan dransferdir...Tütün firması değil mi philip moris yaw.
dün gece zam olarak geldi
Onun eksiklikleri bitmiyor yav her ay maaşına zam istiyortwitter trendlerde Philip Morris diye bir amerikalıdan bahsediliyor bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu mu?sahanın ortasında oynuyorsa gelsin.
verratti bugün gelirse listeye yazılır admirim
giyin de işine git kardeşim ben beklentisizim...Kimse gelmezse giyinirim!
Yazabiliyoruz da Arabistan'da transfer donemi 7 Eylul'e cekilmis yazmissin ondan anladigim: 7 Eylyl sonrasi alabiliriz gibisinden bunu cikardim![]()
Bu vecino gelmesin savunması bayerne karşı yapılsa gruptan lider çıkarızDün ki yangın acayip büyüktü 1 saatte 200 bin tweet atıldı.