Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben taraftari ilk kez hakli buldum

Bu tarz yangin tepkilerini dogru bulmam normal sartlarda ama bu kez konu farkli

Beklentiyi kendileri yükseltti ve plansiz bir sekilde geldik bugune kadar

Dogru bir transfer ile bu plansizlik belki de ortadan kalkacak ama tepki olmasa vecino geliyordu
Erden Timur’u çok seviyorum ve bu transfer gelmese bile gitmemeli ama büyük patladı bu sefer eleştirmemek yarardan çok zarar getirir

Bizden ziyade oyuncu da vaz gecmis olabilir binlerce twit atildi oyuncuya hakaret edildi

Gelmiyorum demis olabilir

Bu ihtimal de var yani

32 yaşında, takımında istenmeyen adama da 11 milyon maliyete gireceksek istenmesin bir zahmet zaten bunu hoca ve yönetim nasıl istedi aslında soru işareti o gerekirse 6-7 milyona Fransa lig 2'den herhangi bir takımın genç orta sahasını al zaten maaş 700-800 bin versen aynı maliyetlere gelecek ve bu adamdan şansın var sanki Vecino mu kimse gelip bizi şampiyon yapacak geri para kazandıracak da bu maliyetlere giriyoruz

Ben taraftari ilk kez hakli buldum

Bu tarz yangin tepkilerini dogru bulmam normal sartlarda ama bu kez konu farkli

Beklentiyi kendileri yükseltti ve plansiz bir sekilde geldik bugune kadar

Dogru bir transfer ile bu plansizlik belki de ortadan kalkacak ama tepki olmasa vecino geliyordu
Senin kadronda Midtsjö ve Oliveira varsa tartışmasız bunlardan daha iyi birini getirmen lazım. Transfer kadroyu güçlendirmek için yapılır. Yolladığımız Berkan'dan daha kötü adamı getirmenin mantığı yoktu.

Dün gece yaşananlarından ardından CL listesini bildirmeye saatler kalmışken Ounahi'yi alırsak büyük hamle yapmış oluruz ama zannetmiyorum.

Abartıyoruz biraz ben ki İtalya ligini takip etmeyen biriyim rahat 20 maçını izledim. Hiç beğenmedim transfer haberini, ama adama da futbol piyasasında yokmuş gibi davranmayın.
evreni savunmayın yahu. taraftar gazlasın kendini diye fb yalayıcısı adamla anlasarak yayına çıktığı ve sözde kaapk yaptığı videoları gs sayfalarını etiketleyerek paylasıyordu. ilgi budalası bir adam.

Senin kadronda Midtsjö ve Oliveira varsa tartışmasız bunlardan daha iyi birini getirmen lazım. Transfer kadroyu güçlendirmek için yapılır. Yolladığımız Berkan'dan daha kötü adamı getirmenin mantığı yoktu.

Hoca kaç kere söyledi zaten daha iyisi olursa alırız,laf olsun diye transfer yapmayız diye.

Ounahi nasıl gelecek la Marsilya fransanın bi ucunda Paris diğer ucunda vakit yok.En kötü psgnin alt yapısındaki siyahi çocuklardan biri paketlesinler

Bari lig icin Breivik de alinsin.
UCL maclari sonrasi cok is yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt