Mustafa Dural
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 617
- 620
- 588
Ben Soler i Verratti ye te tercih ederim
Nedense Soler aklımda hep sol açık olarak kalmış, izlediğimde de o bölgede oynuyordu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Soler i Verratti ye te tercih ederim
Bence bunların büyük kısmının forumda yasaklanması artık gündeme alınmalı
hep söylüyorum
biz prim vermedikçe onlar hiçbir şey
Erden Timur’u çok seviyorum ve bu transfer gelmese bile gitmemeli ama büyük patladı bu sefer eleştirmemek yarardan çok zarar getirirBen taraftari ilk kez hakli buldum
Bu tarz yangin tepkilerini dogru bulmam normal sartlarda ama bu kez konu farkli
Beklentiyi kendileri yükseltti ve plansiz bir sekilde geldik bugune kadar
Dogru bir transfer ile bu plansizlik belki de ortadan kalkacak ama tepki olmasa vecino geliyordu
Senin kadronda Midtsjö ve Oliveira varsa tartışmasız bunlardan daha iyi birini getirmen lazım. Transfer kadroyu güçlendirmek için yapılır. Yolladığımız Berkan'dan daha kötü adamı getirmenin mantığı yoktu.Ben taraftari ilk kez hakli buldum
Bu tarz yangin tepkilerini dogru bulmam normal sartlarda ama bu kez konu farkli
Beklentiyi kendileri yükseltti ve plansiz bir sekilde geldik bugune kadar
Dogru bir transfer ile bu plansizlik belki de ortadan kalkacak ama tepki olmasa vecino geliyordu
evreni savunmayın yahu. taraftar gazlasın kendini diye fb yalayıcısı adamla anlasarak yayına çıktığı ve sözde kaapk yaptığı videoları gs sayfalarını etiketleyerek paylasıyordu. ilgi budalası bir adam.Abartıyoruz biraz ben ki İtalya ligini takip etmeyen biriyim rahat 20 maçını izledim. Hiç beğenmedim transfer haberini, ama adama da futbol piyasasında yokmuş gibi davranmayın.
Senin kadronda Midtsjö ve Oliveira varsa tartışmasız bunlardan daha iyi birini getirmen lazım. Transfer kadroyu güçlendirmek için yapılır. Yolladığımız Berkan'dan daha kötü adamı getirmenin mantığı yoktu.
Bu tarz haberlerin çoğu yalan oluyor altında haberin linki yoksa.gs taraftarı iyi mi yapıyor kötü mü bilmiyorum bazen