Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 250 milyonluk piyasa değerinde bir kulüp oluyoruz.

yav hiç takmam zaten de insanları erden timur karşıtı yanlısı dşte ayırıyor diye sinirlendim
yok be yau 10 numara insan ve 10 numara gslıdır o. biraz duygusal yoğunluğu yüksek bu sıralar :/

ki kısmen haklı da. gs ne zaman iconic bir yönetici bulur, anında operasyon çekerler ve döngü başa döner. onun olmasından korkuyor.

Ölümü gösterip sıtmaya razı mı ettiler bizi yoksa Ndombele bizim sıkıntımızı çözer mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
görmeden ne söylesek havada kalır. oyuncu son yıllarda düşüşteymiş ama bizim ligin durumu da malum. onun düşmüş hali burası için kaliteli kalabilir.

ama şu noktada daha iyi bir fırsatımız da yok gibiydi. son güne bırakınca mecburen ya tutarsa hamlesine kalıyorsun.

Ndombele'nin bonservisi ucuza vermemişler belli ki. Opsiyon 15 milyon diyorlar çok. İyi oynasa bile bu opsiyonu kullanamayız.

ben şöyle bakıyorum

acaba yunus tutulup yedek olarak

tete sanchez ve ndombele maliyeti ile tek 1 oyuncu mümkün olur muydu

İkisinin de formda olduğu dönemleri kıyaslarsak Ndombele bi tık daha önde diyebiliriz. Fiziği ve dribling yeteneği ile fred'den çok daha önde. Fred daha bileğine hakim ama Ndombele'yi de bu konuda yabana atamayız.
bir de sanırım fiziken ndombele her kahvaltıda fred kadar birini yiyordur.

gs ne ara 15 melyon para verecek takım haline büründü?
gsdursun.gif

Gedson Fernandes: “Ndombele gibi bir oyuncuyla beraber oynamak çok iyi hissettiriyor. O gördüğüm en iyi oyunculardan.” (29.09.2020)

bir de sanırım fiziken ndombele her kahvaltıda fred kadar birini yiyordur.
Kahvaltıda olmasa da bir gün içinde 1 fred yiyordur :D Lyon antremanlarında Ndombele ile karşılaşmak istemiyorlarmış bir zamanlar. Adama çarpan kendine gelemiyormuş ama tabi kaç yıl öncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt