Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi adamlar oyuncusunun değerini biliyor ne yapsalardı 3 m opsiyona mı bıraksalardı?

zaten aklımızdaki dominasyonu sergilerse bu sene champ olur ve yine cl'ye gideriz. kendisini de rahatça alırız. tutmazsa da ne yapalım seneye başka bir deneme :/

Ndombele'de de şu açıdan umut olabilir; takım boyu zaman zaman uzayan ve orta sahada geniş boşluklar olan maçlar oynadığımız için o alanları kat edebilecek bir oyuncuya 2 sezondur ihtiyacımız vardı. Ndomdele bunu iyi yapıyor zaten. Sorumluluk verilip her maç oynarsa belki o da ritmini yükseltir. Tek umudum bu kendisiyle alakalı.

Mentaliyle alakalı ise şunu diyebilirim; sevilirse, sorumluluğu üstünde hissederse belli bir aidiyet ve kendini ispatlama duygusuyla kariyerini tekrar yoluna koyabilir. Bu da onun elinde. Bize bu saatten sonra desteklemek düşer.

Vecino ile ilgili (mutlak izlemişsindir) haklı olabilirsin - ben açıkçası futbol açısından şaşırmadım dün, kontrata ve maliyete aklım takılmıştı. Eleştiriye açık ama yeri göğü birbirine katacak bir durum beklemiyordum.

Ndombele için %100 katılıyorum. Garanti olmasa bile belirttiğin gibi "orta sahada geniş boşluklar olan maçlar oynadığımız için o alanları kat edebilecek bir oyuncuya 2 sezondur ihtiyacımız vardı." benim şahsen takıntımdı (geçen sezon lig maçlarında oyunu ileri ittiğimizde zaman zaman Mertens yaptı bunu bu arada)

şampiyonlar liginde çeyrek yapılırsa bonservisi alınır yoksa zaten gerek yok

ben şöyle bakıyorum

acaba yunus tutulup yedek olarak

tete sanchez ve ndombele maliyeti ile tek 1 oyuncu mümkün olur muydu
Sağ kanat ciddi risk olurdu o zaman. O tek oyuncunun 8 olacağını düşünüyorum. Sağ kanatta Ziyech- Yunus- Barış bu rotasyon riskli gibi geliyor bana. Gelecek orta sahaya göre değişirdi burada fikrim mesela o maliyetle Hojbjerg yada o klasmanda bir isim olacaksa okey olabilirdim.

iyi performans gösterirse 10m a bağlarız sene sonu kasaya sağlam para girer. Ama tabi para girmeyecekmiş gibi yapıp önden anlaşmak lazım yoksa tufaya geliriz

ben 20-25 olur diye düşünüyordum
15 normal bence

hele bi oynasın, alalım bunu diyecek vaziyete gelelim sonra konuşulur
bence ideal

30 yaşında ki fred 15, cengiz falan 15
ne bekliyonuz, liginizde böyle enayiler varsa eğer ndombele 15 bedava, eğer hakkını verirse tabii

Sağ kanat ciddi risk olurdu o zaman. O tek oyuncunun 8 olacağını düşünüyorum. Sağ kanatta Ziyech- Yunus- Barış bu rotasyon riskli gibi geliyor bana. Gelecek orta sahaya göre değişirdi burada fikrim mesela o maliyetle Hojbjerg yada o klasmanda bir isim olacaksa okey olabilirdim.

öyle diyorum işte

tabi hojbjerg gibi isimlerde tek sorun para da olmayabilir

gelmek istememiştir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt