- 31 Ağustos 2021
- 54.686
- 39.825
- 2.228
bu KAP - imza sürecini etkiler mi - UEFA listesine dahil edilecekse (14 kişilik kontenjan muhabbeti miydi tam net değilim) gecikme riski var mıdır ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu KAP - imza sürecini etkiler mi - UEFA listesine dahil edilecekse (14 kişilik kontenjan muhabbeti miydi tam net değilim) gecikme riski var mıdır ?
Ben stoper alırdım yine geçen sezon nelssonun olmadığı maçlarda halimiz ortada. Mertensin ilk 11 oyuncusu olacağını düşünmüyorum ziyech oynar orda muhtemelen.dürüst olmak gerekirse stoper yerine mertens'in pozisyonuna bir adam alırdım.
bence sezon içinde daha çok ihtiyacımız olacak
ama yapacak bir şey yok.
Sanırım bu durumla ilgili bir kolaylık oluyordu, oyuncuyu bence resmi olarak bildirir ve CL listesine dahil ederiz
bilmiyorum hocamdiagneye kac vermistik?
abdulkerim-kerem aşırı banko en fazla süreyi onlar alır. 3. yerli, plase BAY ve demirbay bunlar da iyi süre alır. sürpriz kazımcan-kaan olur.o değil de yerli konusunda çok başımız ağrıyacak
en azından sayıyı artırmak için araya bir adam sıkıştırsak kötü olmazdı.o değil de yerli konusunda çok başımız ağrıyacak