Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaş konusunda da makul şeyler oldu

37
22
24
29
26
27
26
30
24
30
30

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Uçak Paris’e niye gitti ya da.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
Fransa'ya gidiş belki ndombele'nin ailesinden ya da menajerini almak için gitmiş olabilir.

şu koduğum sınırı olmasa nelsson - sanchez tandemi çok ii olabilirdi ligde

Sanchez'in alınması iyi oldu Nelsson ve Abdül'e bir şey olsa Bayern deplasmanına gitmeye gerek olmazdı.
birde olaki devre arasında Nelsson trasnfer yaparsa - elde hazır oldu , acele ile stoper aramayacağız.

en kötü yazın transfer oalcaktır diye düşünüyorum.

Şu iptal olan mitçö pendik olayı gerçekleşir inş
2 yabanci kesin gitmistir. Bunlarin Midstjo ve Dubuois olduklari cok acik. O olay olmadiysa bu 2 adami getirmeyecegimizi dusunuyorum.

Isin asil merak edilmesi gereken tarafi bu 2 oyuncunun hangi sartlarda gittigi. Gidip her ikisini de maaslarini da odemek seklinde kiralik verdiysek cok buyuk kazik yemis oluruz.

kuşların nasıl canı sıkıldı şimdi
KİNGdombele Sânchezi bklamaya başlarlar Karakullukçuda çanak tutar

Oliveira gitmez bence. Ara ara üçlü orta saha ile oynayacağız.
Torreira Kerem D ( Oliveira) Ndombele üçlüsü beraber göreceğiz. Hatta bu rotasyona bir Türk oyuncu daha ekleyebilirsek iyi olur.
Ama muhtemelen şimdiki kadrodan Kaan Ayhan’ı buraya ilave edebiliriz.
Dubois ve Midtsjö de gidecek gibi görünüyor

Ya ne savunma yönü güçlüsü, statik defansif, beli dönmeyen tekniği dribblingi olmayan bir adamdı Vecihi. Ndombele ise topu alıp sırtında adamı taşıyıp topu üçüncü bölgeye taşyabilecek bir adam. Yani aslında Gedsondan beri bunu yapabilen bir oyuncumuz olmadı. Ön alan baskılarından adam akıllı çıkamadık hiç, ilerde baskı yaparken kazanılan toplarla skor üreten bir takımdık.

Bu bağlamda Ndombelenin ikinci tercih olması benim aklıma yatmıyor. 6 da zaten Torreria olduğunu da düşünürsek hiç yatmıyor. Eski formuna kavuşur kavuşmaz bilemem ama oyun tipi olarak aranan futbolcu buydu bence.

Gsliymis gibi davranmaya devam mi
1693848685219.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt