Serhat Gürkan
Kırmızı Üye
- 21 Şubat 2013
- 1.843
- 536
- 1.233
Prag kimdi rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prag kimdi rdas
Dombele çöp muamelesi görmedi 65 milyona alınan bir adam zaten, gelen herkes yanlış kullandı sonrasında sürekli hoca değişince o da dağıldı. Mourinho işte 10 numara gibi oynatıyordu.Ufak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum Gedson da Tottenham de cöp muammelesi görmüstü
Daha cok kullan

Netim yoktu yeni ayak bastım bugün, dün gece vecinodan sonra dağılıp bugün güzel bi giriş olduGeriden geliyorsun![]()

her şeyi yaparlarMilli takıma kupayı Kübalı getirirken bir zahmet çenelerini kapatsınlar yaw
Vecino haberi müthiş bir kolpaydıBana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.
Uçak Paris’e niye gitti ya da.
Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
İnandım ağam Allah senden razı olsun.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşmıştı. Ramos, Icardi'ye 'Geliyorum' mesajı bile atmış kulüpten söylenene göre. Ama Sevilla teklif yapınca Ramos, Sevilla'yı tercih ediyor."
Admin de bizim kezbanlar gibi hiç bir fırsatı kaçırmıyor
HO, 10-15 arasi vs cok bence
biraz da gülelim
Evet bu olayın devamında da Bugs Bunny'in ben gelemem kusura bakma videosunu İcardi'ye yolladı.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşmıştı. Ramos, Icardi'ye 'Geliyorum' mesajı bile atmış kulüpten söylenene göre. Ama Sevilla teklif yapınca Ramos, Sevilla'yı tercih ediyor."