Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar sn. transfer nöbetçileri

totnımdan gelen yenı 2 arslanın güncel fm profillerini paylaşırsımısınız acaba rica etsem

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşmıştı. Ramos, Icardi'ye 'Geliyorum' mesajı bile atmış kulüpten söylenene göre. Ama Sevilla teklif yapınca Ramos, Sevilla'yı tercih ediyor."

Dombele neyse Davinson da oydu yav bir kaç yıl önce.

Kalitesini tartışmaya gerek yok, muhtemelen kendisine iyi bakmadığı için gerilemiş işte burada kuzeyli farkı ortaya çıkıyor. Davinson 9la da oynar 5le de, Nelsson ise genelde 7-8 oynar.

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Uçak Paris’e niye gitti ya da.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
Belki beklentileri dusuk tutmak icin o haber cikmis olabilir, malum yabanci basinda kimse Vecino haberini girmedi.

Bir tek toronto daki transfer kaldı oda ocakta inşallah 🙂
images-11.webp

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
oyuncular gelmeden saatler öncesinden kayitlari tff'nin sitesine eklendi. daha önce böyle bi mevzu yoktu.

Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.
FIFA profilinde kondisyonu kötü görünüyor. Doğru ölçümlere dayaliysa biraz zaman alır toparlaması. Bir risk aldığımız doğru. İmkansız isimlerle olmayınca bu kumarı oynamak durumunda kaldık. Durum bu.

Ndombeleyi finişleyelim derken ne olur ne olmaz orda pürüz çıkar , tottenham kiralamaz direkt bonservis isterse elimizde yedek dursun diye olabilir mi ? ama bu hesaplama içinde çok geç davranıldı genede.

Paris konusunda - Ndombele'yi ikna için taze sıcak kruvasan sepeti hazırlanmış olabilir....(evet kötü bir espiri - ben kendim çıkarım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt