Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
elimde az kullanılmış köprü var.Bence dogru bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimde az kullanılmış köprü var.Bence dogru bu.
Ilk paragraf olabilir. Ikincinin imkani yok.Bence dogru bu.
Ayni sey degil. 30 sf yorum taradim. Akli basinda hic kimse Kerem'e saydirmadi. Ndombele icin bir guzel yorum yoktu. Yetenegine laf yok ama adam mental sakat. Ozan tufanin daha iyisi gibiMolde ve Gaziantep maçları sonrası kerem aktürkoğlu yorumları geldi aklıma.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sacma sapan seyler yazmayalim.
Belki beklentileri dusuk tutmak icin o haber cikmis olabilir, malum yabanci basinda kimse Vecino haberini girmedi.Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.
Uçak Paris’e niye gitti ya da.
Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
Daha cok kullanelimde az kullanılmış köprü var.
oyuncular gelmeden saatler öncesinden kayitlari tff'nin sitesine eklendi. daha önce böyle bi mevzu yoktu.Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.
Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
FIFA profilinde kondisyonu kötü görünüyor. Doğru ölçümlere dayaliysa biraz zaman alır toparlaması. Bir risk aldığımız doğru. İmkansız isimlerle olmayınca bu kumarı oynamak durumunda kaldık. Durum bu.Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.
Zaten mental sağlam olsa buraya düşmesi imkansız bir oyuncu. Hele yaşı bu kadar genç iken. Artık icardi, zaniolo gibi tedavi edeceğizAyni sey degil. 30 sf yorum taradim. Akli basinda hic kimse Kerem'e saydirmadi. Ndombele icin bir guzel yorum yoktu. Yetenegine laf yok ama adam mental sakat. Ozan tufanin daha iyisi gibi
sanchez çok mühim transfer
bonserwis verilir & it's gut ✓
Ndombeleyi finişleyelim derken ne olur ne olmaz orda pürüz çıkar , tottenham kiralamaz direkt bonservis isterse elimizde yedek dursun diye olabilir mi ? ama bu hesaplama içinde çok geç davranıldı genede.Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.