Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stevan Jovetic, Olympiacos'ta

Ufak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum Gedson da Tottenham de cöp muammelesi görmüstü
Dombele çöp muamelesi görmedi 65 milyona alınan bir adam zaten, gelen herkes yanlış kullandı sonrasında sürekli hoca değişince o da dağıldı. Mourinho işte 10 numara gibi oynatıyordu.

Gedson toplasan 10 maç anca süre aldı, oynadı bile denmez.

Aynı fizik kalitede olsalar kıyaslanmazlar bile, Gedson’un fizik dışındaki özellikleri beğenilmemişti orada.

Nelsson ve Boeyin maasina ne olacak acaba? Nelssonu yine satmayip tuttuk. Herif diger oyuncularin maasini görerek, ben kaliyorsam 1 sene ekstra sene + x para zam istiyorum derse sasirmam.

Boey zaten asiri zam isteyecegi belli. 1,1 falan önerirsek menajeri gülerek masadan karkar suanki maaslara bakarsak.

keşke ndombele bonservissiz vecino ve sanchez 3 lusunu alsaydık..vecıno fızıklı adam katkı verırdı.bonservıssız almak sartıyla uygun rakamlara tabı..

Bana saçma gelen, Vecino’yu hadi taraftar iptal ettirdi, Sabah Dombele’ye hop şş geliyon mu dedik hemen uçağa mı atladı yani.

Uçak Paris’e niye gitti ya da.

Dombele işi önceden planlanmadıysa makul durmuyor böyle hemen gitmezsin. Gerçi geri dönüp tekrar gelecektir de.
Vecino haberi müthiş bir kolpaydı
en baştan beri inanmamıştım, belki fiyat sormuş olabiliriz ilgilenmişte olabiliriz , o yaşta adama o fiyatları duyunca herkes çılgına döndü
Erden Timur bizim kadar GSli değilmi ki
oda bizim gibi düşünmüştür
duyumcular bunu kestirmedi hepsi bu

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşmıştı. Ramos, Icardi'ye 'Geliyorum' mesajı bile atmış kulüpten söylenene göre. Ama Sevilla teklif yapınca Ramos, Sevilla'yı tercih ediyor."
İnandım ağam Allah senden razı olsun.

Ndombele gerçekten çok çok kalite oyuncu. Burada istenmeme veya mesafeli yaklaşma sebebi mental sorunlarıydı. İnşallah Floryanın suyu takım havası ve tribünler bu işi çözersek inanılmaz bir futbolcu kazanmış olacağız kimse farkında değil. Gelecek sene için satın alınmasını hiç kafama takmıyorum çünkü başarılı olduğunda zaten gelecek yıl transfere ihtiyacımız olmayacak. Sol bek bizim oyuncumuz sağ bek bizim oyuncumuz stoperler bizim Toreira bizim İcardi Zaha Tete bizim yani kadro oturduğu durumda zaten transfere ihtiyacımız olmayacak. Eh yani tutarsa ki ligin kolaylığı düşünülürse oldukça olası Tonguy için 15 verilir normal yani.

biraz da gülelim

Burhan Can, Okan hoca için basın toplantısında yalan söyledi diyor yani? Hoca b2b oynayan, oyunun iki yönünde de olan full paket oyuncu istiyorum diyor. Mental yönden güçlenmiş, tembelliğini atmış bir Ndombele bu profile çok daha yakın. Öyle aman aman defansif katkısı olan bir adam değil, çalışkan birisi de değil ama toplu oyunda çok fark yaratacak

8:45

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşmıştı. Ramos, Icardi'ye 'Geliyorum' mesajı bile atmış kulüpten söylenene göre. Ama Sevilla teklif yapınca Ramos, Sevilla'yı tercih ediyor."
Evet bu olayın devamında da Bugs Bunny'in ben gelemem kusura bakma videosunu İcardi'ye yolladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt