Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas madem 9.5 bonservis verebiliyoz 3 ayda 10 milyon bonservis verilebilecek iyi kalitede bi orta saha bulamadınız mı yav
Oraları geçtik maalesef artık. Ndombele tutsun diye dua edeceğiz. Her türlü dünki Vecino denen çöpten 1000 kat iyidir, en azından herifin futbola dönme ihtimali var. Ama dediğin kesinlikle doğru. Ben de yazdım, yani demek ki çift hane bonservis ödeyecek kadar paramız varmış. Stoperi kiralık miralık uydurur, bütün parayı orta sahaya gömebilirdik.
Mesela Dominguez mevzusunda Nottingham çok sonra piyasaya çıktı. Biz olmayacak heriflerle zaman kaybetmesek 12'ye filan o herifi bağlardık. Canavar gibi topçuydu.

Biraz panik kokan rakamlar ama fena degil

Devletin sağladığı vergi sisteminde bu maaş seviyelerinde şu an için zorlanmayız 2014-15 sezonunda yanlış hatırlamıyorsam toplam 100 m euro'yu aşan bir maaş bütçemiz vardı. O mesela ödenmesi imkansıza yakın bir paraydı sonrasında direk kulübü bitirdi şu an ödenebilir seviyelerde o yüzden sıkıntı olmaz gibi geliyor.

@Keramettin TANRIVERDİ

yunusu tutsak tete, ndombele ve sanchez almasak neredeyse 13 milyon bonservis 10 milyon maaş açılıyordu

özellikle orta saha için başka bir operasyon mümkün olur muydu?

Maaş dengesini kurmak için Olivera gönderip Midzö'yü tutabilirler mi

ndombele komple geldi gibi

opsiyon demişiz ama ödeme planına kadar anlaşılmışsa her türlü aldık diye anlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt