- 3 Temmuz 2012
- 134.979
- 81.626
- 5.198
nerde verdin?15i genduziye vermedin buna verdin he, son gün böyle geçirirler işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde verdin?15i genduziye vermedin buna verdin he, son gün böyle geçirirler işte.
Valla 1 aydır diyorum orta saha yok piyasada ucuz.@Keramettin TANRIVERDİ
yunusu tutsak tete, ndombele ve sanchez almasak neredeyse 13 milyon bonservis 10 milyon maaş açılıyordu
özellikle orta saha için başka bir operasyon mümkün olur muydu?
Havaya sövdüm sen mi kaptın
Adamsın
İlk ödemesi 2 sene sonra, 5 yıl taksitle. Genduziyi böle verceklermiydi, bide Ndombele bi tutarsa Genduziyi kucağında gezdirir. Neyse keyfini çıkarak usta bıktım usandım muhasabe yapmaktan, küme düşüyoduk ucuz etin yahnisi derken.15i genduziye vermedin buna verdin he, son gün böyle geçirirler işte.
Valla olabilir total bedel de tam Nelsson parasıBence Tottenham ile Nelsson için bi söz kestik önden..
nerde yatırdık 15 i acıklarmısın3 ay boyunca 15 milyon yatırılcak ne topçular vardı be rengim, malesef son gün şemsiye girdi bize yapcak bişi yok
Kanka pek yoktu bence3 ay boyunca 15 milyon yatırılcak ne topçular vardı be rengim, malesef son gün şemsiye girdi bize yapcak bişi yok
Biz taksitle ödeyelim, Nelsson’dan peşin alalım adminim. Bunlarda para çokValla olabilir total bedel de tam Nelsson parası
Alın ödemeleri silin diyebiliriz
Derin gs varken suçunun ortaya çıkmayacağını sanmış. Bunlar daha gsli bedduasını bilmiyorlar