Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 ndombele 9 sanchez.

Bana sanki bu ikisine karşılık nelsson'u tottenham'a verdik gibi geliyor. Nelsson sezon sonu tottenham'da.

@Keramettin TANRIVERDİ

yunusu tutsak tete, ndombele ve sanchez almasak neredeyse 13 milyon bonservis 10 milyon maaş açılıyordu

özellikle orta saha için başka bir operasyon mümkün olur muydu?
Valla 1 aydır diyorum orta saha yok piyasada ucuz.

Moldedekileri alsak tutmasa niye aldık denilecekti.

Amrabat olsa iyi olurdu en azından koy oynasın.

Yunus kalmak istemedi btw ben de olsam giderdim İngiltere’ye şu ortamda

Ndombele’yi bence bonservisiyle aldik

Ödeme plani bile hazir

15i genduziye vermedin buna verdin he, son gün böyle geçirirler işte.
İlk ödemesi 2 sene sonra, 5 yıl taksitle. Genduziyi böle verceklermiydi, bide Ndombele bi tutarsa Genduziyi kucağında gezdirir. Neyse keyfini çıkarak usta bıktım usandım muhasabe yapmaktan, küme düşüyoduk ucuz etin yahnisi derken.

Dombeleye bu sene de para yok 2023-2030 7 senede ödenecek 15 m euro, güzel anlaşma, tottenhamdan aldığı paraya göre yıllığı da uygun

Simdi gönderme nöbeti. Midstjö pendik transferi yarin aciklanir herhalde? Ikinci gidecek kisi de dubua olur gibi

iyi birşey ise.. kiralık yok.. ya tutarsa taktiğimiz bizi uçurabilir de senelerce uyumu yakalayabilir oyuncular sağlıklı olursa.. seneye belki de yetişti yetişmediyi konuşmayacağız..

Nelsson 1 sene kalacak seneye Tottenham'a gidecek Ndombele + Sanchez'e hayır diyen çıkmaz sanırım. Sanchez ve Ndombele sonra transfer yapabilecek yaştalar gayet güzel anlaşma olur. Tabi Ndombele performansını görelim florya suyunu içsin ondan sonra bakarız. :asd:

3 ay boyunca 15 milyon yatırılcak ne topçular vardı be rengim, malesef son gün şemsiye girdi bize yapcak bişi yok
Kanka pek yoktu bence

Şu Dominguez olabilirdi bir onu merak ediyorum. Fred daha pahalı mesela Dombele’den ve yaşı 30.

Maas dengesi icin Oliveira gondermek daha mantikli. Obur taraftan Midtsjo'ye gore cok daha iyi bir alternatif kadroda. Karar vermek guc.

Stoper bütçesini orta saha için kullanabilirdik diyorsunuz da alabileceğimiz tek oyuncu o paraya Dominguez idi

Diğerleri ya gelmek istemedi ya da çok daha maliyetliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt