Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa’ya gidecekler kafasıyla harcadılar olmadı, üzücü cidden.

Tüm Anadolu kulüpleri bu durumda, Avrupa geliri olmayan oyuncu alamaz/almamalı.

Seneye 200-300 m euroluk yayın sözleşmesi imzalanmalı en az.
Bu seneki kadro maaşı diğer 2 seneye göre daha düşük. Anadolu kulüpleri bayağı bitik durumda

Luyindama ne oldu peki ? Yattigi yerden 1.2 milyon euro mu alacak ?

ben hala yerli konusunun sorun olacağı kanaatindeyim

3 mevki seçilip yedekleriyle beraber yerli yapılmalıydı

şimdi kimi kesip kimi oynatsan 3. türk olarak başka bir yerden yine oyuncu kesmek zorundasın
Angelino yerine daha düşük profil bir yedek alınsa sol beke, Kazımcan ile 11 devam edip rekabete sokardık da bu Angelino oynama konusunda takıntılı bir adam. 3. yerliye en uygun adam Kazımcan idi aslında ama Angelino gibi bir fırsat gelince de doğal olarak yok denemedi.
Mevcut durumda Abdülkerim banko, Kerem Zaha geldikten sonra 10 numaraya geçer, sağ kanatta Ziyech oynar yedeği de Tete olur. 3. isim konusu ise bayağı sıkıntılı dediğin gibi.

Bari yerli bir kaç isim daha serpseydik araya da öyle kapatsaydık

ben hala yerli konusunun sorun olacağı kanaatindeyim

3 mevki seçilip yedekleriyle beraber yerli yapılmalıydı

şimdi kimi kesip kimi oynatsan 3. türk olarak başka bir yerden yine oyuncu kesmek zorundasın
3/4/3 de keremi sağa falan atıcaz yada barış demirbay abdül yapacaz

Kazımcan da gerçi angel gibi açık beki

Valla okanın kafa yanıyordur muht

Muslera
Boey Nelsson Sanchez Angelino
Torreira Ndombele
Aktürkoglu Demirbay Zaha
Icardi

Bu hikaye de yanan abdulkerim olacak galiba

Avrupa’ya gidecekler kafasıyla harcadılar olmadı, üzücü cidden.

Tüm Anadolu kulüpleri bu durumda, Avrupa geliri olmayan oyuncu alamaz/almamalı.

Seneye 200-300 m euroluk yayın sözleşmesi imzalanmalı en az.
Antalyaspor başkanını da geçen dinledim geçen sene 400 m TL zarar etmişler bu sene Haji + Fernando sattılar 11 m euro'ya yakın para kazandılar seneye denk bütçeyle zar zor çıkıyoruz diyor. Anadolu kulüpleri bu yayın gelirleyle çok fazla dayanamaz tek çareleri her sezon 6-7 m euro oyuncu satmak olmalı o yüzden scout transferlerine önem veren ayakta kalır vermeyen amatöre yolculuğa başlar.

Davinson elde kalacak bi adam değil, ndombele evet risk ama bedelsiz kiralamışız, yıllık ücreti de 3m. Muhtemelen zorunlu değil istersek sezon sonu çıkarız. Benim içime sindi. En başından beri orta saha transferinin önem göstermediğimizi düşünüyorum stopere bonservis verme sebebimiz de bu bence. Bu da yönetim ve teknik heyetin kararı, artık arkamıza yaslanıp kadronun oturmasını bekleyeceğiz. Zamanında Bilal kısayla derdiyokla falan cl oynadığımız da oldu

Bu saatten sonra devamlılık şart. Ne yapıp edip her sene CL katılmamız lazım. Yoksa bu yükün üstesinden zor çıkılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt