Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F5NhzoMXAAAq-SS
Taş gibi fit adam iyimiş.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama Sanchez'in tutmama ihtimali yok gibi abi ya

Her türlü siler atar hele bizim ligde

bunca sene birşey öğrendim
bu stoper işi tamamen yanındakiyle uyumuna bağlı birşey ya

bi tane bok gibi bi tane iyi stoper yanyana oynayınca çok iyi olabiliyorlar yada tam tersi
biri birini kendine benzetiyor

misal nelson-abdul
misal kaan-abdul

onun için stoperlere artık önden yorum atmıyorum
ne olacağı belli olmuyor bunlarda

misal fb 30 tane stoper aldı
gerizekalılar stoperde bile rotasyon yaptılar
hepsi çöp oldu

tutmuş ikiliyi bozmayacaksın ağa kendi bozulana kadar

Nelsson Abdulkerim cok uyumluydu. Simdi ne olacak kestiremiyorum. Stoper bolgesi surekli rotasyona acik da degil. Ligde ayri CL'de ayri oynamak intihar olur. Uclu savunmaya gececeksek baya radikal bir hamle olur. Hiç denemedik. Okan Hoca'yi bir hayli stresli tercihler bekliyor. Yabanci sinirinin da etkisiyle 11 kurabilmek matematik problemi gibi su an.

Bu maas dengesi olayina resmen ayar oluyorum boey 400.000 euro aliyormus sanchez nasil alirmis 3 milyon

Boey kim renneste bile tutunamamis oyuncu geldi basarili oldu bir sonraki transferi daha buyuk klube olacak ve ozaman 3 milyonu kazanacak

Iyi oynuyor diye maas kazanamazsin kariyerine gore maas kazanirsin
Icardi kotude oynasa almak istediginde 10 milyon maasi kitler adamin cv si inter italya gol krali

Bu boey nelson gibi adamlar bir sonraki takimlarindan yuksek maas alacak nelson gelipte sanchez nasil 3 milyon aliyor demez ods totenham gibi takima gidince o maaslari alacak skalasida yukari cikacak

Ozel sektorde de kamuda da boyle basarili olursun ya seni sirkette tutup terfi ettirirler
Sozlesme uzatip maasin artar yada baska sirkete gidersin ben bu kadar maas istiyorum dersin

Maas bütcesi sorun olmaz

Mertens’in son sezonu

Nelsson satilacak

Oliviera yedek kalmaya basladigi an devre arasi bile gitmek isteyebilir

Ayrica arap piyasasi oldugu sürece satis yapmak kolay olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt