- 24 Mayıs 2009
- 18.493
- 19.932
- 2.273
Bu anlaşma bana pek panik gibi gelmedi açıkçasıVergiden de kurtarmışızdır bir tık muhtemelen. Icardi’deki gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu anlaşma bana pek panik gibi gelmedi açıkçasıVergiden de kurtarmışızdır bir tık muhtemelen. Icardi’deki gibi.
Taş gibi fit adam iyimiş.
bedel ödemıyon beldava kiralıkTam işte
Alsak
2 sene sonra ödemeye başlamış olucaz
Kiralık seneside bizde neticede
Davinson konusundaki tek artı Dubois 1.8 alıyordu o maaştan kurtulursak iyi bir kazanç olur.
mitsönün aldıgı para helaldir amaBoşa saçılan bir para gram faydası olmadı belki 1 2 maç
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük konuşmak gibi olmasın ama Sanchez'in tutmama ihtimali yok gibi abi ya
Her türlü siler atar hele bizim ligde
Saçmalama lan ne zaman oynasa vasat üstüydü kaç tane kritik maçta sağ sol oynadı.Boşa saçılan bir para gram faydası olmadı belki 1 2 maç
İnşallah.Valla bu translar gelmese şu an kalbim sıkışmış yan yatmıştım. Hiç maaşlarla felan keyfimi kaçıramam, son gün için Şam'da kayısı. Vecihi mecihi o neydi öyle gece gece düşman gtüne.
Sadece maaş olarak da değil Ramos'un sonradan satışı olmaz ama Sanchez'in olabilir CL'de 2 sene iyi performans sergilesin 28 yaşında 30-35 m euro'ya dahi satış yaparız.Ramos’a Maaş vermekten iyidir de
Direk 11 oynayacak heralde
Yoksasini algilayamadim pek
Yahu adamı almayı düşünürsek neticede 2 sene kullanmış olacaksın iştebedel ödemıyon beldava kiralık
Ramosa 7 m€ verilse göklere cikardin.3.200 milyon stopere veriyoruz hemi. Yuhunuz.
erden timurYahu adamı almayı düşünürsek neticede 2 sene kullanmış olacaksın işte
Haliyle 2 sene sonra ödemeye başlıcaksın bonservisi
5 senede ödüyecen olay garip işte
Boşa saçılan bir para gram faydası olmadı belki 1 2 maç