Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecihi+ramos gelse muhtemelen daha fazla maaş ödeyecektik ikisine. İkisinin de son transferleri olacaktı. Aldığımız oyuncuları parlatıp satma ihtimalimiz var. Tutmazsa ndombele direkt geri salabiliyoruz. Sanchez ise nelsson transferine karşı şimdiden elimizi güçlendirdi. Bu açıdan bakarsak dün geceye göre maliyet olarak da moral olarak da iyi durumdayız

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük kumar oynadık şu kurda şu transferlerle birlikte
Ya sponsorlukların artarak devam etmesi, ya sürekli şampiyon olup cl yapmamız lazım
Birkaç sene rahatlatır
Bir kaç sene cl ine kalırsak daha da yükseltiriz kadroyu mevcut yönetimle
Eğer getirisi olursa bu şekil devam etmek lazım
Saha karar verecek buna insallah kâğıt üstündeki gibi muazzam olur hersey

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyunu oturtursak ,elemeleri de geçeriz belki ,psv falan olucak gerçi ama hayırlısı

En seksisi şampi değil uefa alıp 1.torbaya gitmek 🍑🍑🍑

Bu maas dengesi olayina resmen ayar oluyorum boey 400.000 euro aliyormus sanchez nasil alirmis 3 milyon

Boey kim renneste bile tutunamamis oyuncu geldi basarili oldu bir sonraki transferi daha buyuk klube olacak ve ozaman 3 milyonu kazanacak

Iyi oynuyor diye maas kazanamazsin kariyerine gore maas kazanirsin
Icardi kotude oynasa almak istediginde 10 milyon maasi kitler adamin cv si inter italya gol krali

Bu boey nelson gibi adamlar bir sonraki takimlarindan yuksek maas alacak nelson gelipte sanchez nasil 3 milyon aliyor demez ods totenham gibi takima gidince o maaslari alacak skalasida yukari cikacak

Ozel sektorde de kamuda da boyle basarili olursun ya seni sirkette tutup terfi ettirirler
Sozlesme uzatip maasin artar yada baska sirkete gidersin ben bu kadar maas istiyorum dersin

o iş öyle olmuyor

adam ben bu takımın temel taşıyım ben niye bu kadar para alıyorum der

kimse nereden geldiğine bakmaz

vecihi 2.5 mılyona mı gelıyordu dün

herkes fit olduğunda 11 kurmak baya zor bir iş okan hoca için

daha doğrusu oturacakları idare etmek çok zor olacak

Geldiği gün öyle böyle oyuncu almadık diyordu millet
Boey böyle oynarsa nah alır formayı dedim görüldüğü üzere alamadı

Tabi farkli fenotipler bek oyunu acisindan ama katki verdi bence. Gol de atti, asist de yapti. Sorun su ki, dedigin uzere, pozisyona kalici yerlesemedi ama tecrubesi degerli bir isim cunku o girdiginde sol tarafta misal bir olgunluk olusuyordu takimda, pas oyununda.

dombele transferınde detaylarına kadar acıklandıgına göre dünkü vecino çöpünün haberi fake gibi geliyor bana

bunca sene birşey öğrendim
bu stoper işi tamamen yanındakiyle uyumuna bağlı birşey ya

bi tane bok gibi bi tane iyi stoper yanyana oynayınca çok iyi olabiliyorlar yada tam tersi
biri birini kendine benzetiyor

misal nelson-abdul
misal kaan-abdul

onun için stoperlere artık önden yorum atmıyorum
ne olacağı belli olmuyor bunlarda

misal fb 30 tane stoper aldı
gerizekalılar stoperde bile rotasyon yaptılar
hepsi çöp oldu

tutmuş ikiliyi bozmayacaksın ağa kendi bozulana kadar
Çok doğru söylüyorsun

Lakin avrupa maçlarında özellikle abdulkerim in zafiyetleri ortaya çıkınca (hızlı oyunculara karşı yavaş kalma anlamında) böyle bir hamlenin elzem olduğu ortadaydı

Ben yadırgamıyorum sanchez transferini onun için ama uyum konusunda sana hak veriyorum inşallah tutar diyelim

Büyük kumar oynadık şu kurda şu transferlerle birlikte
Ya sponsorlukların artarak devam etmesi, ya sürekli şampiyon olup cl yapmamız lazım
Birkaç sene rahatlatır
Bir kaç sene cl ine kalırsak daha da yükseltiriz kadroyu mevcut yönetimle
Eğer getirisi olursa bu şekil devam etmek lazım
Saha karar verecek buna insallah kâğıt üstündeki gibi muazzam olur hersey

Yaşamak bir kumardır danyal ağabey

herkes fit olduğunda 11 kurmak baya zor bir iş okan hoca için

daha doğrusu oturacakları idare etmek çok zor olacak
Bize ne yav

Takviye istiyordu alsın işte takviye

Gireni çıkanı taş gibi kadro var

Çok akıllı ve doğru kullanmalı artık bunu

Gelirlere göre ayarlanmistir maas bütcesi

Bir sorun cikmaz yani rahat olun
Yanlış bilmiyorsam sponsorluklarda 1 milyar TL'yi zorluyorduk, Kombine ve loca satışlarında 0.8-0.9 milyar TL maç başı gelirleriyle 1.2 milyar TL'yi bulur. Toplamda 2.2 milyar TL 75 m euro yapar. Daha CL + lig + store + digital gelirleri hariç tutuyorum.

Bu sene gayet iyiyiz daha da iyi olabiliriz ama şu faiz sarmalından kurtulalım Bankalar birliği anlaşmasından çıkıp Florya sürecini hızlandıralım o zaman daha da iyi oluruz.

Yalnız maaş yüküne dikkat çekiyorsunuz, bu takım kusursuz bir makinaya dönüşürse en az 3 sene ligi duman ederiz. Eğer çok fazla oyuncu satışı olmaz ise, duruma göre sezonlara bir iki takviye ile kaldığımız yerden devam ederiz.

Tabi farkli fenotipler bek oyunu acisindan ama katki verdi bence. Gol de atti, asist de yapti. Sorun su ki, dedigin uzere, pozisyona kalici yerlesemedi ama tecrubesi degerli bir isim cunku o girdiginde sol tarafta misal bir olgunluk olusuyordu takimda, pas oyununda.

İstatistiklere ne yansıttı bilemem incelemedim ama gözle gözüken unutamayacağım bir oyuncu performansı göremedim
1.8m bu istikrardaki bi adama fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt