Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye korkmayalımAynen diğer maaşı yazan konuda bunu söyledim. Tapusunu alırsak maaşından korkmayın şimdiden haberiniz olsun.
Katılıyorum. Keza oyunumuz oturur ve yine başarılı olursak sürekli böyle onar onar oyuncu almamak lazım. artık oturmuş kemik bir kadro ve gidenler + takviyeler dahil max 4-5 adam alınmasını isterim. Bunlar da boey gibi kumarlar olmalı, zaten elde tecrübeli oyuncu çok.Yalnız maaş yüküne dikkat çekiyorsunuz, bu takım kusursuz bir makinaya dönüşürse en az 3 sene ligi duman ederiz. Eğer çok fazla oyuncu satışı olmaz ise, duruma göre sezonlara bir iki takviye ile kaldığımız yerden devam ederiz.
Nerden biliyorsun Leventcim yaBaşkan Ramos'a kulüp 8 vermeyecekti. 3,5 verecekti.
Bu çok adaletsiz olmamış mı reis yav boeyden şu anda trent bile zor bence formayı
Adminim zaten derdimiz o olsun dediğin gibi. Bu herif tutarsa zaten ligin içinden geçer, bizde kalacağını da sanmam pek öyle bir durumda. Daha yaşının 26 olduğu unutuluyor bazen. Tekrar PL yapma potansiyeli mevcut bir oyuncu.Aynen diğer maaşı yazan konuda bunu söyledim. Tapusunu alırsak maaşından korkmayın şimdiden haberiniz olsun.
Kiricam telefonu artık
3 milyona falan oynar diye düşünenler var da sözüm onlaraniye korkmayalım
editlemişin![]()
bjk ısrarla niye afrikalı alıyor
3 aydır anamız ağladı, biraz puromuzu yakıp keyfini çıkaralım reis. Sonrasına sonra bakarız.Bu meseja bakarsak biz bunu almayız
Asam bu sezon 3,200 alır
Alırsak bunu 5,6 falan ister en az
son 2 sezon vasat Spursde vasat oynayan biri için alacagi maaş çok fazla. Sanchez kötü mü? değil. ama bizim maddi durumumuzda bu tarz paralar vermek iyi değil. gelecekte sıkıntı yaratır oyuncu satışını da zorlarYalnız maaş yüküne dikkat çekiyorsunuz, bu takım kusursuz bir makinaya dönüşürse en az 3 sene ligi duman ederiz. Eğer çok fazla oyuncu satışı olmaz ise, duruma göre sezonlara bir iki takviye ile kaldığımız yerden devam ederiz.