Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.334
- 35.349
- 3.758
sanchesi ilk zamanlarından beri çok begenen biri degilim lakin denayer gibi birinin fark yarattıgı ligte sanches tozunu attırır o tarz bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göbek falan yok adamda baya fit milli ara sonrası oynar bu aslan
Enteresan
belki burada da sponsorlarin katkisi olacak. 4,5 m € bonservisine verseler her türlü daha iyi transfer olur. Ramos tas catlasa 1+1 olurdu. Sanchez seneler stoperin olacak.Başkan Ramos'a kulüp 8 vermeyecekti. 3,5 verecekti.
kim takimin temel diregiymis bu takimin temel diregi muslera toreria ve icardidir gerileri figurandir
Boey nelson iyi bir yan parcadir birde oyuncunun gelis sekli onemli 400.000 euro alan adama 1 milyon euro verirsin gelip 3 milyon isterse oha dersin zam yapilmali ama su adam su kadar aliyor bende okadar istiyorum diyen adama direk kapiyi gosteririm
Tam şl çeyrek final yaptık. Bruma, telles gibi oyunculara yatırım yapmaya başladık. Dünyanın en salak yabancı sınırını getirdiler. Elimizde eboue varken sabri ilk 11 çıkıyordu. Bu ülkede yükseleni örnek almak yerine direkt ayağından tutup çekme gibi bir anlayış var inşallah yine böyle şeylerle uğraşmayızMaaş bütçesini bu sene karşılamakta sorun yok ama seneye yine ŞL yapmak zorundasın artık ya da oyuncu satacaksın.
Sergio, Mertens ve Dubois'den bir şekil çıkmak lazım 7.5-8 milyon maaş var burada.
Mertens Mertens Mertens en once bundan kurtulmak lazim adam en fazla 20-30 dakika oynayacak kapasitede.Sergio, Mertens ve Dubois'den bir şekil çıkmak lazım 7.5-8 milyon maaş var burada.
opsiyonlar kullanılırsa,seneye 3 oyuncumızdan min 36.5 gelir. ayriyetten nelssonda satılır. ben tete’nin de iyi paralara gideceği kânaatindeyim.Maaş bütçesini bu sene karşılamakta sorun yok ama seneye yine ŞL yapmak zorundasın artık ya da oyuncu satacaksın.
Kim yazdıahmet cakarın yaptıgı densizligi
burda da yazan sözde galataraylılar hakkında artık daha sert işlem için izin istiyorum @Keramettin TANRIVERDİ
Sponsorsuz 8 verme ihtimalimizin olmadığını sende biliyorsun EraycığımNerden biliyorsun Leventcim ya
Afrika kupasına katılıp yarışacaklarbjk ısrarla niye afrikalı alıyor
ben bayagı gordum marcaoyu getırelım keremi dövsün akıllanırKim yazdı