Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanchesi ilk zamanlarından beri çok begenen biri degilim lakin denayer gibi birinin fark yarattıgı ligte sanches tozunu attırır o tarz bir adam

Göbek falan yok adamda baya fit milli ara sonrası oynar bu aslan

Bu adamın en formda olduğu videolara baktım, orada da iri. İri bu adam fazla kilosu falan yok, zaten Avrupa'da yağ oranı muhabbeti vardı, direk kadro dışı bırakıyorlar

kim takimin temel diregiymis bu takimin temel diregi muslera toreria ve icardidir gerileri figurandir

Boey nelson iyi bir yan parcadir birde oyuncunun gelis sekli onemli 400.000 euro alan adama 1 milyon euro verirsin gelip 3 milyon isterse oha dersin zam yapilmali ama su adam su kadar aliyor bende okadar istiyorum diyen adama direk kapiyi gosteririm

sürekli oynayan adam kendini temel taşı olarak görür evren

kimse kendini düşük görmez

bu tüm iş dünyası için geçerli birşeydir

sorumluluk alınan her işte işci tayfa senden daha fazlasını ister

hatta bu z mi ne kuşağı daha arsız bu konuda

herif tuvaletde 1 saat fifa oynuyor soruyorum ne yaptın 1 saat sıçtım diyor dangalak ç

hak etmediklerini bile arsızca ister bu işci tayfa

ulan konu yarama basdı birden

işciler kalleş patronlar kardeş!

Maaş bütçesini bu sene karşılamakta sorun yok ama seneye yine ŞL yapmak zorundasın artık ya da oyuncu satacaksın.
Tam şl çeyrek final yaptık. Bruma, telles gibi oyunculara yatırım yapmaya başladık. Dünyanın en salak yabancı sınırını getirdiler. Elimizde eboue varken sabri ilk 11 çıkıyordu. Bu ülkede yükseleni örnek almak yerine direkt ayağından tutup çekme gibi bir anlayış var inşallah yine böyle şeylerle uğraşmayız

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-4-3 mantıklı geliyor sonradan ön taraftaki kalabalığı hatırlıyorum

o 4 adamdan 2sini yedek oturtamazsın.

Yalnız öyle bir kadro oldu ki özellikle gelen yabancı oyuncular prime'larına yakın bir performans gösterirse hem Avrupa'da hem de Türkiye Ligi'nde alemin tozunu attırırız diğer Türlüsü olursa Yandı Gülüm Keten Helva kıçı doğrultamayız özellikle aldıkları maaşları düşünürsek.

Maaş bütçesini bu sene karşılamakta sorun yok ama seneye yine ŞL yapmak zorundasın artık ya da oyuncu satacaksın.
opsiyonlar kullanılırsa,seneye 3 oyuncumızdan min 36.5 gelir. ayriyetten nelssonda satılır. ben tete’nin de iyi paralara gideceği kânaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt