Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb için şu an beklemenin maliyeti yok bizim gibi

o gruptan ismail de çıkarır

ama onlar da beklediklerini bulamayacak bence çünkü piyasada oyuncu kalmadı kaliteli

Şu olay bizim ülkede olsa yangin yeri olur her yer. Hakem sokağa çıkamaz.

Dubua-Berkay takası olabilir diyen var. Herifi hiç alıcı gözle izlemedim ama FB ile oynanan süper kupa maçında maçın en kötülerinden biri olarak aklımda kalmış.

F5NubXuXUAATcfh

fbye koyim de bence alırlar konferans ligini takmıyolar pek
gruptan her türlü çıkarlar, rakipleri koaly. o yüzden çok acele etmiyor olabilirler. ocak'a da bırakabilir. kadroları o kadar şey değil.

bu sene de yüksek puan toplayacaklarını düşünüyorum. lig kolay olmayacak.

Bu kadronun oluşmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bir büyük teşekkür ise dün gece yangın yapıp Vecino gibi ne idüğü belirsiz bir ismin takıma dahil olmasını engelleyen büyük Galatasaray taraftarına. :) Bundan sonrası Okan hocanın teknik direktörlük meziyetine ve destek babında taraftara düşüyor. Nacizane düşüncem herkesin gücü nispetinde lisanslı ürünler alarak kulübe destek olması yönünde. Yolun sonu tekrardan şampiyonluklar ve Avrupa'da kupa olur inşallah.

Yalniz daha once boyle dusunmuyordun sanki Keramettin ? Bir ara yazismistik Ramos'un olasi transferi soylentileri sonrasi, Nelsson ve Abdul varken nasil olacak diyordun. Benim demek istedigim bu idi iste. 3'lu oynariz oynamayiz ancak kadro derinligi, cok kulvar, rotasyon isin aciklamasi.
Stoper konusunda biraz farklı bakıyorum özellikle ikili oynayan takımlar çok nadir rotasyon yapıyor ve Nelssonla Apo 40-50 maç oynamışlar hep son dönemde.

Ramos gibi bir adamı kesemezdik, Davinson da benzer olacak hatta 3lü oynasak yapılabilir ama o zaman da Kerem’i kesersek önde yine yerli sorunu olacak.

Ligdeki süre paylaşımı nasıl olacak merak konusu benim için Sanchez ve Nelsson özelinde. İyi oynayan oynar desek diğeri yedek kalınca değersizleşecek. O yüzden bu tarz rotasyonlarda yaşlı tecrübeli ya da genç potansiyelli oyuncular bence daha makul oluyor. Ramos bu noktada kapsam dışı tabii yaşlı dediğim daha bir oturaklı ama daha ortalama üstü oyuncular.

Stoper konusunda biraz farklı bakıyorum özellikle ikili oynayan takımlar çok nadir rotasyon yapıyor ve Nelssonla Apo 40-50 maç oynamışlar hep son dönemde.

Ramos gibi bir adamı kesemezdik, Davinson da benzer olacak hatta 3lü oynasak yapılabilir ama o zaman da Kerem’i kesersek önde yine yerli sorunu olacak.

Ligdeki süre paylaşımı nasıl olacak merak konusu benim için Sanchez ve Nelsson özelinde. İyi oynayan oynar desek diğeri yedek kalınca değersizleşecek. O yüzden bu tarz rotasyonlarda yaşlı tecrübeli ya da genç potansiyelli oyuncular bence daha makul oluyor. Ramos bu noktada kapsam dışı tabii yaşlı dediğim daha bir oturaklı ama daha ortalama üstü oyuncular.
Ndombele için ne düşünüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt