Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.527
- 65.770
- 3.963
halukla gökhan saddam gibi saklanıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halukla gökhan saddam gibi saklanıyor
Senelik 50 milyon Euro düzenli sponsor gelirimiz olursa çıkarız bu yükün üstesinden bir de faiz giderinden kurtulursak rahat oluruz lakin yayın gelirinin ciddi artması lazım seneye yapılacak sanırım 250-300 milyon Euro civarı bir yayın geliri olmalı.Bu saatten sonra devamlılık şart. Ne yapıp edip her sene CL katılmamız lazım. Yoksa bu yükün üstesinden zor çıkılır.
muslera böyle girmişken kalede asla rotasyon yapamayız.Günay'ı bu sene çok kullanmaktan başka çare kalmadı umarım kendini hazır ve iyi tutar zorluk derecesi kolay maçlarda sahaya atmalıyız.
peki 4-2-3-1'den ödün vermeyen okan buruk formasyonu değiştirir mi
üçlü düşüncesi sadece taraftar hayali olarak kalabilir gibi geliyor bana
İstanbulspor'a karşı filan dedim yoksa Muslera acayip güven veriyor zaten kesilmez gibi duruyor.muslera böyle girmişken kalede asla rotasyon yapamayız.
ihtiyarlık belirtileri gösterse bir ihtimal olurdu ama herif iyi başladı
vecino'yu gelmeden haşlayan taraftar muslera'yı kesip oynayacak günay'ı gol yemesi halinde kale direğiyle kovalar.
Stoper konusunda biraz farklı bakıyorum özellikle ikili oynayan takımlar çok nadir rotasyon yapıyor ve Nelssonla Apo 40-50 maç oynamışlar hep son dönemde.
Ramos gibi bir adamı kesemezdik, Davinson da benzer olacak hatta 3lü oynasak yapılabilir ama o zaman da Kerem’i kesersek önde yine yerli sorunu olacak.
Ligdeki süre paylaşımı nasıl olacak merak konusu benim için Sanchez ve Nelsson özelinde. İyi oynayan oynar desek diğeri yedek kalınca değersizleşecek. O yüzden bu tarz rotasyonlarda yaşlı tecrübeli ya da genç potansiyelli oyuncular bence daha makul oluyor. Ramos bu noktada kapsam dışı tabii yaşlı dediğim daha bir oturaklı ama daha ortalama üstü oyuncular.
Az önce Bailly olmasın diye sayaç açtı 1.5 dakika kala geldi.Ah ulan Htalks yayında olacaktı şimdi. Dönecek muhabbeti görmek isterdim. Erken kapattı yayını.![]()
HY : "Ya Gökhan biz hiç girmeyelim son gün GS coştu diye falan. Dün laf yedik canlı canlı çok sinirim bozuldu - üzerine daha istemiyorum valla."halukla gökhan saddam gibi saklanıyor
Sercan'a dediği lafı gördün mü.Az önce Bailly olmasın diye sayaç açtı 1.5 dakika kala geldi.![]()
rte putinle görüşmüş
spartak moskovada bir futbolcu için konuşalım demiş
(pragı yanlış söylüyor karıştırıyor yani)
adam muhtemelen başakşehir için futbolcu çözüyor
ziyechin kankisi promesimi çekiyor başakşehire acep
Katarlılara verirler yine. Ama dolar euro bu seviyede iken para falan vermez yine bunlar. Şl geliri olmadan döndürmek imkansız gibi bişeySenelik 50 milyon Euro düzenli sponsor gelirimiz olursa çıkarız bu yükün üstesinden bir de faiz giderinden kurtulursak rahat oluruz lakin yayın gelirinin ciddi artması lazım seneye yapılacak sanırım 250-300 milyon Euro civarı bir yayın geliri olmalı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok orayı kaçırdım telefonla konuşuyordu çok dikkat etmedim.Sercan'a dediği lafı gördün mü.![]()
Yok orayı kaçırdım telefonla konuşuyordu çok dikkat etmedim.