Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halukla gökhan saddam gibi saklanıyor
giphy.gif

Bu saatten sonra devamlılık şart. Ne yapıp edip her sene CL katılmamız lazım. Yoksa bu yükün üstesinden zor çıkılır.
Senelik 50 milyon Euro düzenli sponsor gelirimiz olursa çıkarız bu yükün üstesinden bir de faiz giderinden kurtulursak rahat oluruz lakin yayın gelirinin ciddi artması lazım seneye yapılacak sanırım 250-300 milyon Euro civarı bir yayın geliri olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günay'ı bu sene çok kullanmaktan başka çare kalmadı umarım kendini hazır ve iyi tutar zorluk derecesi kolay maçlarda sahaya atmalıyız.
muslera böyle girmişken kalede asla rotasyon yapamayız.
ihtiyarlık belirtileri gösterse bir ihtimal olurdu ama herif iyi başladı
vecino'yu gelmeden haşlayan taraftar muslera'yı kesip oynayacak günay'ı gol yemesi halinde kale direğiyle kovalar.

muslera böyle girmişken kalede asla rotasyon yapamayız.
ihtiyarlık belirtileri gösterse bir ihtimal olurdu ama herif iyi başladı
vecino'yu gelmeden haşlayan taraftar muslera'yı kesip oynayacak günay'ı gol yemesi halinde kale direğiyle kovalar.
İstanbulspor'a karşı filan dedim yoksa Muslera acayip güven veriyor zaten kesilmez gibi duruyor. :asd:

çebi başkanı bu hamlesinden ötürü kutluyorum

doğru bir transfer

Stoper konusunda biraz farklı bakıyorum özellikle ikili oynayan takımlar çok nadir rotasyon yapıyor ve Nelssonla Apo 40-50 maç oynamışlar hep son dönemde.

Ramos gibi bir adamı kesemezdik, Davinson da benzer olacak hatta 3lü oynasak yapılabilir ama o zaman da Kerem’i kesersek önde yine yerli sorunu olacak.

Ligdeki süre paylaşımı nasıl olacak merak konusu benim için Sanchez ve Nelsson özelinde. İyi oynayan oynar desek diğeri yedek kalınca değersizleşecek. O yüzden bu tarz rotasyonlarda yaşlı tecrübeli ya da genç potansiyelli oyuncular bence daha makul oluyor. Ramos bu noktada kapsam dışı tabii yaşlı dediğim daha bir oturaklı ama daha ortalama üstü oyuncular.

Haksiz sayilmazsin defansif aliskanlik cok onemli zira. Ama su da var, taktik geregi oynatma ya da bahsettigin dizilim/secim. 3'lu oyunda, cok net Sanchez kritik rol oynayacak, onlerinde de Boey ve Angelinho ki bence Angelinho ideal bir tipik bek oyuncusu degil. Ramos konusu malum kapandi, ancak gerek winner ozelligi, gerek buyuk tecrubesi gerekse de "net" skor katkisi ile bize seviye atlatirdi tabi gecen/duydugumuz rakamlara bakinca transferinden vazgecilmis olmasi anormal degil.
Esas noktaya donersek, rotasyon yani derin kadro artik bizimde alismamiz gereken bir durum. Misal, gecen sezon cok kisitli isimlerle oturduk ligi ki DK ve Deprem (Basimiz Sagolsun!) gibi aralar olmasa belki de sampiyon olamayacaktik. Son iki transferimiz de kagit ustunde iyi olsa da sorunlari olan ve maliyetli isimler.

halukla gökhan saddam gibi saklanıyor
HY : "Ya Gökhan biz hiç girmeyelim son gün GS coştu diye falan. Dün laf yedik canlı canlı çok sinirim bozuldu - üzerine daha istemiyorum valla."

GD kırk yılın başı BJK trasnferi ile ilgili konuşabilecekti -yayın yapılmadı.

Lige bu kadar değer katıyoruz 3-5 bir şey ateşlesinlerde şunu harbi en azından 250 m dolara çıkarsınlar. Elin yabancısı bile bizim kadroyu izlemek ister.

Senelik 50 milyon Euro düzenli sponsor gelirimiz olursa çıkarız bu yükün üstesinden bir de faiz giderinden kurtulursak rahat oluruz lakin yayın gelirinin ciddi artması lazım seneye yapılacak sanırım 250-300 milyon Euro civarı bir yayın geliri olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katarlılara verirler yine. Ama dolar euro bu seviyede iken para falan vermez yine bunlar. Şl geliri olmadan döndürmek imkansız gibi bişey

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt