Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F5IfDGMXMAArkaE

Ndombele riski alınması çok daha mantıklı bence de

Bir tane dribblingçi yaratıcı orta sahamız olurdu

Bakambu geldiğinde herkes gayet iyi transfer diyordu, Zaha'da herkes havalaar uçmuştu. Kerem D gayet iyi yerli idi. Angelinho'da yine herkes istiyordu bu transferi hatta Rogerio adı çıkmıştı tepki gelmişti Anfelinho olmuyor diye. Şimdi ne oldu da bu transferler kötülenir oldu? Vecino transferini eleştirinde şimdi önceki işleri neden eleştiriliyor bunu anlamadım ben.
Bu adamın seviye ne ki son gün alelacele bitiriliyor madem seviye bu kardeşim getir 3 hafta önceden biz niye cl maçlarında acı çektik boşuna mı

Yaw ne vecinosu hepiniz utanacaksınız sonrada ben demedim diyeceksiniz.

Bakambu geldiğinde herkes gayet iyi transfer diyordu, Zaha'da herkes havalaar uçmuştu. Kerem D gayet iyi yerli idi. Angelinho'da yine herkes istiyordu bu transferi hatta Rogerio adı çıkmıştı tepki gelmişti Anfelinho olmuyor diye. Şimdi ne oldu da bu transferler kötülenir oldu? Vecino transferini eleştirinde bence de yanlış transfer lakin şimdi önceki işleri neden eleştiriliyor bunu anlamadım ben.

100 neden sayılsa bir tane mantıklı açıklaması olmayacak transfer
Ne gereği vardı yani,alma daha iyi

Adamlar dipdiri bu orta saha ile nasıl yenmeyi düşünüyoruz ki Molde geldi ezdi geçti. Copenhag daha iyi bir takım kaldı ki 2 orta saha lazımken -1 orta saha olduk.
Her şeyi hak ediyorlar bütün yaptıkları olumlu işleri tek bi hamleyle sçıp batırdılar bedelini ödeyecekler kaçarı yok

yirtici ayagi iyi tempolu bi 8 numara yokmu la şu dünyada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt